Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Accuboor onderdelen en accessoires

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Jouw accuboormachine, voor snelle en draadloze klusjes

De trotse bezitters van een accuboormachine weten hoe handig het kan zijn om dit apparaat - uiteraard met opgeladen accu - bij de hand te hebben als er even snel iets in of om het huis gedaan moet worden. Want zoek maar weer eens een stopcontact waar je een reguliere boormachine even in kunt prikken. Waar was deze stekker ook weer van, en deze? Nee, dan die accuboor, die moeiteloos en zonder geklungel met de stroomkabel overal bij kan komen. Even boortje erin draaien en hoppakee, jij kunt boren.

Onderdelen voor jouw accuboor

Dan is het echt ver-schrik-ke-lijk irritant als er iets ontbreekt of niet werkt aan jouw accuboormachine. Sta je dan, met dat ding in de hand, en je kunt er niets mee! Maar ongeacht of er geen geschikt boortje te vinden is, of de juiste freesvijl weer uitgeleend is aan wie was het ook alweer, of de accu heeft het na jarenlange trouwe dienst begeven: Fiyo biedt je alle benodigde onderdelen om weer snel met jouw accuboor die klusjes te kunnen klaren. Ook een nieuwe acculader of boorkop is voor ons geen probleem! En als je slim bent, bestel je meteen even een tweede accu... je weet nooit wanneer er weer iets mee mis kan zijn! En zeker bij grotere klusjes kan jouw boormachine wel een reserve accu gebruiken, toch?

Accessoires voor jouw accu boormachine

Of ben je juist op zoek naar accessoires om de functionaliteit van jouw accuboor uit te breiden? Want het is aardig natuurlijk, dat boorsetje dat je er standaard bij hebt zitten, maar er kan natuurlijk nog veel meer met zo'n apparaat gedaan worden. Jouw boormachine kan niet alleen maar boren, hij kan ook frezen, slijpen, bijborstelen, verfmengen en nog veel meer! Kijk daarom ook zeker even in ons assortiment hierboven voor handige accessoires, zodat je bij elke klus in en om het huis voorbereid kunt zijn. Een échte klusjesman herken je aan zijn gereedschap, immers!

Welke accuboor heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke accuboor, moet je eerst even op het merk van jouw boormachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw boormachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!