Actifry onderdelen

Actifry friteuse onderdelen en accessoires

Actifry: keukenmachine of friteuse?

Het beroemde merk Tefal bracht enige tijd terug de Actifry op de markt, een uniek apparaat voor in de keuken. Maar wat is het nou, een keukenmachine of een friteuse? De meeste Nederlandse huishoudens zullen hem vooral gebruiken voor het bereiden van kroketten, snacks en frites, maar de Actifry kan met recht een multicooker genoemd worden.

Gezonder en minder vet eten

Dit kleine keukenapparaat gebruikt door zijn unieke bereidingswijze erg weinig olie, waardoor maaltijden bereid met de Tefal Actifry erg vetarm zijn. Hij is daardoor ook iets minder geschikt voor reguliere snacks, daar kun je toch uiteindelijk beter een friteuse voor gebruiken. Maar bijvoorbeeld ovenkroketten komen heerlijk uit de Actifry!

Voordelen van de Actifry

  • Knapperige frietjes met slechts 3% vet*: de Actifry gebruikt maar een lepeltje olie

  • Multicooker: gebruik de Actifry gerust voor het bereiden van frietjes, maar ook vlees, vismaaltijden, verse groenten of zelfs toetjes

  • Beste eindresultaat: Actifry gebruikt een unieke combinatie van hetelucht circulatie en een speciale pendelarm, die samen zorgen voor de lekkerste maaltijd

  • Automatisch: dankzij de pendelarm heb je geen omkijken naar je maaltijd als je de Actifry gebruikt

  • Ruime inhoud: in de Actifry kun je tot wel 1,5 kg eten bereiden, dus maak je handig een maaltijd voor (maximaal) 6 personen

* je bakt anderhalve kilo frietjes (van 10 x 10 mm) met een eindresultaat van 55% van het originele gewicht, met slechts 2 cl olie.

Ook dit unieke Actifry snack mandje bestel je natuurlijk bij Fiyo

Actifry onderdelen en accessoires

Bij Fiyo vind je allerlei onderdelen van, en accessoires voor jouw Actifry apparaat. Zo vind je hier mandjes voor de friteuse, of bijvoorbeeld een mengschep. En door jouw Actifry uit te breiden met extra accessoires maak je een maaltijd nog lekkerder en gezonder. Bekijk direct ons aanbod voor het Actifry keukenmachine onderdeel dat jij zoekt.

Welke Actifry heb ik?

Actifry heeft diverse modellen uitgebracht. Welk model jij hebt staat vermeld op de voorzijde van het apparaat bij het merklogo. Van deze modellen zijn vaak weer diverse uitvoeringen (types) uitgebracht. Zo kent een bepaald model vaak bijvoorbeeld een wit en een zwart apparaat. Bij het specifieke product staat de specifieke typenummers vermeld (bijvoorbeeld YV960000). Dit typenummer vind je op de onderkant van jouw Actifry apparaat. Selecteer dus jouw model en vind zo snel je benodigde Actifry onderdelen en accessoires.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!