Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Aeg onderdelen

AEG onderdelen en accessoires

Alles van AEG

Het Duitse Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft, kortweg AEG, werd opgericht in het jaar 1883. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis met allerlei apparatuur. In een ver verleden produceerde AEG zelfs een tijd lang vliegtuigen. Tegenwoordig is AEG vooral groot in huishoudelijke apparatuur. Hierin is het een gerenommeerd merk en daarom hebben wij als partner van AEG het grootste assortiment onderdelen in onze webshop. Wij leveren van onderdelen voor jouw wasdroger en koelkast tot onderdelen van AEG voor jouw afzuigkap. Maar ook voor andere Duitse merken leveren wij onderdelen, zo ook Miele onderdelen en Bosch onderdelen.

Welk AEG apparaat heb ik?

Om de goede onderdelen voor jouw AEG apparaat te vinden in onze webwinkel moet je op zoek gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van uw apparaat. Heb je het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. Je ziet nu alleen de onderdelen van AEG die bij jouw apparaat horen.

Onderdelen van AEG nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!