Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Aeg electrolux onderdelen

Is het nou AEG of Electrolux?

Het beroemde merk AEG heeft een langdurige reputatie als producent van topkwaliteit electronica. In 2005 kreeg Electrolux, zelf ook geen vreemde in het meer kwalitatieve segment van de witgoed markt, dit merk in handen en besloot een gezamenlijk merk op te zetten. De merknaam AEG werd vooral sindsdien nog gebruikt voor power tools, telefonie, entertainment apparatuur en ander bruingoed, enzovoorts. Als er AEG-Electrolux op staat, dan gaat het om huishoudelijke apparaten die overigens wel in Duitsland door de Research & Development afdeling van AEG zelf zijn ontwikkeld. AEG-Electrolux is dus de kwaliteit die je bij AEG én Electrolux mag verwachten, onder een gezamenlijke naam. (Dit wordt ook wel 'double branding' genoemd, trouwens - een leuk feitje voor wie het wou weten).

AEG-Electrolux, met het oog op de toekomst

De huishoud apparatuur die AEG-Electrolux ontwikkelt, zijn hierdoor ook innovatief en richten zich op toekomstige ontwikkelingen. Dat betekent dat je bijvoorbeeld een AEG-Electrolux koelkast kunt verwachten die je met de smartphone kunt bedienen, of een wasmachine die zuiniger en milieuvriendelijker werkt. Er wordt vanalles aan gedaan om niet alleen bij de tijd te zijn maar zelfs vooruitstrevende machines te bouwen die, net als de vertrouwde AEG- én Electrolux-apparaten zoals die al generaties lang gekoesterd worden, vertrouwde, robuuste en moderne hulp in jouw huishouden zullen bieden.

Ja, en toen was de AEG-Electrolux tóch kapot...

Elk apparaat, tot het meest geavanceerde toe, zal vroeg of laat wel eens een defect hebben. Dan hebben we het niet eens over een wasdroger die helemaal niets meer doet, maar bijvoorbeeld een knopje dat afbreekt of een zeepbak die stukgaat. Die dingen kunnen gebeuren, en hoewel dat soms heel vervelend kan zijn, is het vaak heel makkelijk op te lossen. Dat geldt trouwens ook als er iets serieuzers met jouw AEG-Electrolux apparaat aan de hand is: vaak kun je zelf de boel met een beetje handigheid wel herstellen. Daarom biedt Fiyo, de meest complete webshop op het gebied van witgoed reserve onderdelen, een grote selectie van vervangende onderdelen en accessoires voor veel AEG-Electrolux apparaten. We volgen daarin ook de laatste ontwikkelingen, werken bovendien met ook andere fabrikanten en leveranciers samen en kunnen in een aantal gevallen zelfs prima betaalbare alternatieven bieden als het originele onderdeel toch misschien iets boven jouw budget zit.

AEG-Electrolux onderdelen bestellen

Dus als er iets misgaat met jouw AEG-Electrolux apparaat, hoef je niet te wanhopen. Met enkele simpele klikjes bestel je moeiteloos online bij ons het gewenste onderdeel, dat we naar het door jou aangegeven gewenste adres opsturen. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!