Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Afkortzaag onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw verstek- of afkortzaag

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Afkortzaag of verstekzaag?

Als je zoekt naar onderdelen voor jouw afkortzaag, kom je misschien ook de termen verstekzaag en trekzaag tegen. De apparaten lijken namelijk erg op elkaar. Een afkortzaag is een zaagmachine waarmee je bijvoorbeeld buizen of laminaat kunt zagen in een bepaalde hoek. Het is in feite een vaststaande cirkelzaag, dus met een roterend zaagblad. Die staat op een vaste voet met een oppervlak waarop het te zagen materiaal veilig geplaatst kan worden zodat je minder risico loopt om bijvoorbeeld in jouw vingers te zagen, en waarbij je de hoek eerst rustig zeker kunt bepalen voor het beste zaagresultaat. Dit stelt jou in staat om snel en eenvoudig de montage van deze materialen te verrichten. Een verstekzaag is eigenlijk ongeveer hetzelfde als een afkortzaag, maar heeft een verstekbak, waarmee de zaaghoek makkelijk te bepalen is. En dan is er nog de trekzaag of tafelzaag, die heeft een langer oppervlak voor het te zagen materiaal (bijvoorbeeld lange planken) waar je rustig het hout of ander materiaal 'langs een zaag' kunt trekken. Deze zaag wordt doorgaans gebruikt voor langere en bredere zaagmaterialen, maar werkt in essentie soortgelijk als de andere twee varianten, dus ook met een draaiend zaagblad.

Vervang onderdelen voor afkortzaag

Vanwege de veiligheid en omdat elk apparaat uiteindelijk slijtage zal hebben, is het belangrijk om de onderdelen van jouw afkortzaag te vervangen voor ze verslijten. Een klemring is bijvoorbeeld van enorm belang voor jouw veiligheid, maar ook het zaagblad zal vanzelfsprekend vervangen moeten worden na een tijdje. En als het onderstel van jouw afkortzaag breekt of wankel wordt, is het apparaat natuurlijk ook meteen een stuk minder veilig. Maar ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een reserve accu of een nieuwe oplader, dan vind je die ook in onze webshop.

Welke afkortzaag heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke afkortzaag, moet je eerst even op het merk van jouw zaagapparaat klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw zaagmachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!