Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Afzuigkap onderdelen en accessoires

Alle afzuigkap merken (van a t/m z)

De afzuigkap, een essentieel onderdeel in de keuken

De keuken is in de loop der jaren uitgegroeid tot een sociale plek waar gekookt, gegeten en geleefd wordt. Het heeft een centrale plek in het huis gekregen. Sinds de ontwikkeling van de afzuigkap in de jaren ‘70 is de keuken een steeds fijnere plek geworden. Een afzuigkap voert alle etensgeuren en dampen af. Een afzuigkap wordt in elk huishouden bijna dagelijks gebruikt. Het is daarom dan ook een essentieel apparaat en extra vervelend als de afzuigkap kapot gaat. Gelukkig kan je bij Fiyo alle onderdelen en accessoires voor jouw afzuigkap kopen. Met Fiyo werkt jouw apparaat weer als vanouds. 

Afzuigkap onderdelen vind je bij ons 

De afzuigkap wordt bijna iedere dag gebruikt. Het is het onderdeel in jouw keuken dat waarschijnlijk het meest intensief in gebruik is en moet daarom regelmatig gereinigd en gecontroleerd worden. Vetten zijn hardnekkig en moeilijk te verwijderen. Om jouw afzuiger optimaal te laten werken is het schoonmaken van groot belang. Het kan natuurlijk ook dat een onderdeel zoals een lamp of filter kapot gaat. Gelukkig kan je deze afzuigkap onderdelen eenvoudig vervangen. Wij hebben (bijna) alle afzuigkap onderdelen in ons assortiment. Wij verkopen onder andere onderdelen van merken als Pelgrim, Whirlpool en AEG.

Welke afzuigkap heb ik?

Om het juiste onderdeel of accessoire voor je afzuiger te vinden, is het belangrijk dat je het merk en type weet. Dit is vaak een combinatie van letters en cijfers. Het type- of modelnummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje van een afzuigkap zit bijna altijd op de buitenkant van de afzuigkap (tegen de rand aan). Het kan ook zijn dat hij achter de buitenste roosters te vinden is. Heb je het nummer gevonden? Dan kan je alle onderdelen links op deze pagina opzoeken. Zodoende vind je alle afzuiger onderdelen en accessoires die bij jou type passen. 

Alle afzuigkap onderdelen van verschillende merken 

Je vindt bij ons originele onderdelen van verschillende topmerken als Bosch, ATAG en Zanussi, maar ook imitatie onderdelen vind je in ons assortiment. Dit zijn onderdelen van een vergelijkbare kwaliteit, maar dan vaak iets goedkoper. Imitatie onderdelen zijn altijd duidelijk gemarkeerd. 

Als je de afzuigkap met enige regelmaat grondig reinigt verleng je de levensduur van de onderdelen aanzienlijk. Doe je dit niet, dan kan het zijn dat je sommige onderdelen wat eerder zou moeten ontvangen. Sommige onderdelen zoals een koolstoffilter moet om en nabij elke 6 maanden worden vervangen. Maar ook onderdelen als afzuigkaplampjes en roosters vind je bij Fiyo.  

Deze onderdelen zijn vrij eenvoudig te vervangen. Onderdelen als schakelaars, afzuigmotor of een bedieningspaneel zijn wat lastiger te vervangen. Wij raden het aan, als je deze onderdelen zelf gaat vervangen, eerst de instructievideo te bekijken en een foto van de huidige situatie te maken. 

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 zijn wij begonnen als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen en accessoires op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.

Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw afzuigkap kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Bestel je jouw afzuigkap onderdelen en accessoires op maandag tot en met vrijdag voor 22.00, dan ontvang je deze de volgende dag al thuis. Wij doen onze uiterste best om deze beloofde levertijd na te komen. Lukt dit niet, dan brengen wij jou altijd op de hoogte.

Een groot deel van onze onderdelen hebben wij op voorraad en worden in de regel altijd de volgende dag bezorgd. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Onze verzendkosten bedragen €6,99 per bestelling. Ongeacht het aantal artikelen, de grootte of het aantal zendingen. Daarnaast geniet je bij Fiyo van een 30 dagen retourgarantie.

We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal.