Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Airco onderdelen en accessoires

De airconditioning, maakt van jouw ruimte jouw wereld

Al sinds mensenheugnis worstelen we met de grilligheid van de weerelementen. Regen, kou, dan weer intense hitte, mist: we hebben voor vrijwel alle weersomstandigheden onze eigen oplossingen gevonden. Want wij mensen gedijen het beste in een stabiele omgeving, zo hebben wetenschappers aangetoond. Al hoef je daar natuurlijk geen wetenschapper voor te zijn... Koning van de klimaatbeheersing is natuurlijk de airconditioning. Bijna niet meer weg te denken uit moderne kantoor- en woonomgevingen. Dit apparaat maakt van een ruimte een wéreld, een wereld waarin jij kunt vertoeven, spelen, werken, leren, kortom: een wereld waarin je comfortabel kunt bestaan, kunt zijn.

Wilis Carrier, de uitvinder van de airconditioning

Op 17 juli 1902 ontwierp uitvinder Willis Haviland Carrier het eerste moderne airconditioning systeem en veranderde voorgoed de omgevingen waarin we werken, (be)leven en spelen. Net 26 jaar oud, besefte hij zich ineens, terwijl hij naar de mist keek vanaf een treinperron, dat lucht droog gemaakt kon worden juist door het door water te leiden en mist te maken. Voortboordurend op dat inzicht besefte hij zich dat het mogelijk was om mechanisch lucht op luchtvochtigheid en temperatuur te beheersen. Carrier is dan ook nog altijd een van de oudste en meest toonaangevende merken op het gebied van airco, maar ook andere merken airconditioning hebben kwalitatieve en betaalbare onderdelen en accessoires.

Alles voor jouw airco

Net als elk apparaat heeft ook een airco regelmatig onderhoud en bij tijd en wijle wel eens een vervangend onderdeel nodig. Zo zijn er soms filters die vervangen moeten worden, kan er wel eens een afvoerslang breken, noem maar op. Ook als de airco meteen ook voor een fris geurtje in huis moet zorgen, zal er af en toe eens een nieuwe luchtverfrisser in geplaatst moeten worden. Of als door omstandigheden de kit loslaat, dan moet daar nieuwe aangebracht worden. Hoewel een airconditioning veel zorgen wegneemt, kan er dus ook nog wel eens het nodige zelf mee misgaan. Gelukkig biedt Fiyo.nl een breed assortiment aan onderdelen, accessoires en meer, waarmee jij weer snel geniet van jouw eigen ideale wereldje.

Airco onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!