Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Asko onderdelen

Asko: Zweedse topkwaliteit

Asko is een wereldspeler op witgoed gebied en ontwikkelt keuken- en textielwasapparatuur met focus op design, duurzaamheid en functionaliteit. Milieuvriendelijkheid staat bij alles wat Asko op de markt brengt, voorop. Al sinds 1950 zijn deze typisch Zweedse apparaten wereldwijd onverminderd populair. Talloze huishoudens hebben met Asko gekookt, schoongemaakt en voor hun families gezorgd. Met een smaakvol minimalisme en topkwaliteit onderdelen is dit bescheiden maar hoogkwalitatieve scandinavische topmerk niet meer weg te denken van de huishoudelijke electronica markt.

Asko onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!