Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Atag onderdelen

Atag onderdelen en accessoires

Alles van Atag

Atag is een belangrijke leverancier van keukenapparatuur. Als Nederlands merk neemt Atag kookplezier en kookgemak als uitgangspunt bij het ontwerp en ontwikkeling van keukenapparatuur. Fiyo.nl werkt samen met Atag door het leveren van Atag onderdelen voor de gaskookplaat, oven en koelkast. Denk hierbij aan een verwarmingselement, micaplaatjes en een lamp. De onderdelen waar het meeste vraag naar is zijn de Atag Somestic, Atag MC 111 G5u en de Atag KU 1090.

Geschiedenis van Atag

Wist je dat Atag een authentiek Nederlandse electronicaproducent is? In 1948 sloegen de twee oprichters, Anton Tijding en Anton Goor (daar komen de letters ATAG dan ook vandaan) de handen ineen. Tegenwoordig zijn er twee bedrijven werkzaam onder de naam ATAG: een fabrikant van apparatuur voor verwarming, en een fabrikant die zich specialiseert in apparatuur voor in de keuken. De expertise van deze velden komt echter voort uit één gezamelijk ATAG-bedrijf dat aanvankelijk een groot succes was. In de afgelopen jaren 80 groeide het bedrijf enorm hard en nam zelfs concurrent Pelgrim, en fietsfabrikant Batavus over. Helaas ging het bedrijf in de zwaardere periode tijdens de jaren '90 uiteen in ATAG Verwarming en ATAG keukentechniek..

Atag: topkwaliteit in en om de keuken

Toch blijft tot op de dag van vandaag Atag een krachtig merk op het gebied van huishoudelijke apparatuur. In 2008 werd dan ook feestelijk het zestigjarig bestaan van het bedrijf gevierd. ATAG is, samen met het nog altijd in bezit zijnde topmerk Pelgrim, en het hoogwaardige merk Etna, een grote producent van topkwaliteit huishoudelijke apparatuur. Dat viel ook de toen samenwerkende partner Gorenje op. Deze Sloveense electronicaproducent nam vervolgens het bedrijf over. Hierdoor komen Atag apparaten uit een waardevolle merkenfamilie en weet je dat jouw keukenapparaat van zeer hoge kwaliteit is.

Welk Atag apparaat heb ik?

Om erachter te komen welke Atag onderdelen jij nodig hebt, dien je op zoek te gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dat staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van cijfers en letters (ook wel het E-nummer genoemd). Meestal vind je het aan de zij- of achterkant van het apparaat, of aan de binnenkant van de deur. In de koelkast wil het plaatje nog wel eens onder de groentelade zitten. Gevonden? Klik het dan aan links op deze pagina en alleen de Atag onderdelen die bij jouw apparaat passen verschijnen dan in beeld.

Atag onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!