Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Baardtrimmer onderdelen

Kies het merk van jouw baardtrimmer

Trimmer of tondeuse? Er is een verschil!

Wie een haartrimmer of baardtrimmer heeft, weet het verschil wel tussen een tondeuse en een trimmer. Een haartrimmer is een klein, handzaam apparaat dat je doorgaans gebruikt voor bijwerken van contouren van je haargroei. Hierbij kun je denken aan de vrije randen rondom je oor, de contouren in je nek, of het aanscherpen van de lijnvoering van je bakkebaarden. Een trimmer is specifiek gemaakt voor het snijden van korte lengtes. Hier worden de contouren strakker van. Met een trimmer scheert men ook vaak strakke lijntjes of figuurtjes in het haar, zoals je steeds vaker ziet.

Jouw baardtrimmer, onmisbaar voor een goed verzorgd uiterlijk

Voor al deze verzorgde en trendy handelingen is het handig om een haardtrimmer in huis te hebben. Je gaat immers niet voor elke milimeter nieuwe haardgroei (en dus verstoring van je scherp geschoren lijnen) naar de kapper terug, als je het ook eenvoudig en vrijwel gratis zelf thuis kunt bijwerken. Natuurlijk is het wel zaak om dit onmisbare apparaat netjes te onderhouden zodat hij lang dienst blijft doen. Ook is het verstandig verschillende accessoires zoals een andere opzetkam in huis te halen. Door eenvoudig de opzetkam te wisselen is je trimmer geschikt voor elke haartrim-klus.

Baardtrimmer onderdelen, opzetkammen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!