Bankslijpmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw bankslijpmachine

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Als het scherp moet zijn, is er de bankslijpmachine!

Je hebt gereedschap, en je hebt gereedschap voor gereedschap. De bankslijpmachine (of droogslijper) is er eentje uit de laatste categorie. Deze metaalslijper zorgt ervoor dat je messen, schaarbladen en alle andere gereedschappen en andere objecten die scherp moeten zijn, zo scherp mogelijk worden geslepen. De bankslijpmachine dankt zijn naam nog aan een andere eigenschap: deze slijptol zit doorgaans bevestigd aan een werkbank, of een ander stevig oppervlak. Zo kun je veilig met de slijpmachine werken. De ideale machine in een hoek van jouw werkbank voor de noodklusjes: je moet er toch niet aan denken dat je met een slijpsteentje aan de slag zou moeten??

Bankslijpmachine onderdelen, slijpschijven en accessoires

Er mag dus natuurlijk niets aan jouw bankslijpmachine kapot gaan. Daarom bieden we bijvoorbeeld vervangende glasbescherming voor je veiligheid, maar ook schakelaartjes en knopjes als die afgesleten zijn. En vanzelfsprekend hebben we ook een breed slijpsteen- en slijpschijf-assortiment voor jouw bankslijptol. Maar we hebben ook nog andere schijven, waarmee je de functionaliteit van jouw slijpmachine kunt uitbreiden. Wist je bijvoorbeeld dat je er ook mee kunt polijsten als je de slijpsteen vervangt door een polijst-schijf? En er valt met jouw slijpapparaat ook zowaar te schuren, wederom door simpelweg de schijf te vervangen. Bekijk daarom zeker ook even onze slijpmachine accessoires!

Welk bankslijpmachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke bankslijpmachine, moet je eerst even op het merk van jouw slijpsteen klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw bankslijpmachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer