Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Barbecue onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw barbeque

Of kies een categorie

De barbecue, kan het Nederlandser?

Als de zon zich van zijn beste kant laat zien, is het natuurlijk hoog tijd om de barbecue op te stellen. Flink wat eten inslaan, papieren bordjes, een grappig schort aan en roosteren maar! Gezellig met elkaar of met vrienden en familie, genieten van vers gegrild vlees dat je van ver kunt ruiken, kan het Nederlandser? De barbecue is dan ook een gewaardeerd apparaat in de meeste Nederlandse huishoudens en in de zomer staan de tuinen vol met barbecues en vrolijke barbecuefeestjes. Vaak is er maar één dagje echte zon voor nodig en we hebben er alweer zin in!

Barbecue onderdelen en accessoires

Dan is het natuurlijk zonde als er iets aan je gekoesterde, trouwe barbecue mankeert. Je kunt natuurlijk naar de winkel rennen en hopen dat je niet de enige bent die een nieuwe barbecue gaat kopen, of je kunt ervoor kiezen om even simpel een kapot onderdeel te vervangen zodat je weer door kunt BBQ'en. Hiervoor heeft Fiyo, de grootste en compleetste onderdelen webshop van Nederland, natuurlijk ook de benodigde onderdelen van diverse barbecue-merken beschikbaar. Even bestellen, snel geleverd, en de kolen kunnen er weer in. Bestel daarom vandaag nog je barbecue reserve onderdelen op Fiyo.nl en geniet ook deze zonnige dagen weer van je BBQ-feestjes!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer