Bauknecht onderdelen

Bauknecht onderdelen en accessoires

Het merk Bauknecht

Niet iedereen weet dit, aangezien Bauknecht zo'n alomtegenwoordig merk is in en om het huis. Maar Bauknecht is eigenlijk al decennialang onderdeel van de grotere Whirlpool Corporation. In 1989 werd het door deze internationale multinational overgenomen. Desalniettemin heeft het aldoor de kwaliteit kunnen blijven produceren die mensen associeren met dit krachtige Duitse merk. Een Bauknecht is en blijft, kortom, een Bauknecht. Dat neemt niet weg dat deze apparaten ook niet het eeuwige leven hebben. Maar niet getreurd: er zijn onderdelen voor Bauknecht genoeg te verkrijgen bij Fiyo!

Alles van Bauknecht

Wij leveren van onderdelen voor jouw wasdroger en koelkast tot onderdelen van Bauknecht voor jouw afzuigkap. Bijvoorbeeld een koolborstel, deurgreep en bestekmand. Veel verkochte types zijn de Bauknecht GSXH 7498, Bauknecht TRAD 6240 en Bauknecht WAE 1600.

Welk Bauknecht apparaat heb ik?

Om de goede onderdelen voor jouw Bauknecht apparaat te vinden in onze webwinkel moet je op zoek gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van jouw apparaat. Heb je het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. Je ziet nu alleen de onderdelen Bauknecht die bij jouw apparaat horen.

Bauknecht onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!