Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Beko onderdelen

BEKO onderdelen

BEKO geschiedenis

BEKO is van oorsprong een witgoedmerk uit Turkije dat zich sinds 1955 heeft toegelegd op de productie van wasmachines, en het heeft sinds 1990 bekendheid gekregen in het buitenland. Momenteel is BEKO de op 1 na grootste witgoedfabrikant van in West-Europa. De kracht van BEKO ligt voornamelijk in productinnovatie en is hierdoor hedendaags een betrouwbare leverancier van witgoedapparatuur waarbij de BEKO producten aansluiten bij de behoeften van de consument.

BEKO bekroningen en sponsoring

BEKO heeft voor diverse aspecten wereldwijd bekroningen behaald. Zo werd de warmtepompdroger in 2014 getest als beste koop door de Nederlandse consumentenbond. Daarnaast zijn er bekroningen behaald onder andere beste productieproces in van witgoed producten en bekroningen van ontwerp en snelst groeiend bedrijf, maar ook “White Good Supplier of the Year” in het Verenigd Koninkrijk.

BEKO is ook fanatiek in sponsoring in de sport, waaronder basketbal en voetbal. Zo is BEKO officiëel “Premium Partner” van FC Barcelona tot einde van het voetbalseizoen van 2018.

BEKO onderdelen

Heb je huishoudelijke producten van BEKO? Dan kan het voorkomen dat jouw producten door het dagelijks gebruik toe zijn aan vervangende onderdelen. Fiyo levert je onderdelen van BEKO witgoed producten. Denk aan diverse onderdelen van keukenproducten als BEKO wasmachines onderdelen, BEKO vaatwasser onderdelen, BEKO koelkast onderdelen, BEKO diepvriezer onderdelen, BEKO oven onderdelen en BEKO fornuis onderdelen. Maar ook onderdelen voor huishoudelijke apparaat als BEKO stofzuigers. Is jouw BEKO diepvries lade onlangs gebroken? Een veelvoorkomend probleem is dat de koelkast of diepvries ijs afzet met als mogelijke oorzaak dat de deurrubbers zijn beschadigd.

Welk BEKO apparaat heb ik?

Met behulp van het typenummer van het apparaat kun je passende onderdelen bestellen. Het typenummer tref je aan op de sticker op jouw apparaat. Kun je het modelnummer niet vinden? Dan helpen wij je graag bij het vinden van nieuwe onderdelen.

BEKO onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!