Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Black and Decker onderdelen

Black + Decker onderdelen

Tot enkele jaren geleden was Black + Decker bekend onder de naam Black & Decker, en dit beroemde Amerikaanse merk bestaat inmiddels al ruim een eeuw! In 1910 werd de Black & Decker Corporation opgericht door, misschien voor de hand liggend, S. Duncan Black en Alonzo G. Decker. In 1917 vonden zij de draagbare elektrische boor uit en in de kleine eeuw erna bleef het bedrijf innovatief en kwalitatief vooraanstaand op het gebied van gereedschap. Maar Black + Decker is in al die tijd veel meer geworden dan enkel een topbedrijf op het gebied van power tools voor professionals en consumenten. Het Black + Decker logo vind je inmiddels terug op de meest hoogwaardige tuinonderhoud apparaten, op een prachtige lijn aan schoonmaak apparatuur, op allerlei handige keukenapparaten en nog veel meer. Maar natuurlijk zijn ook de krachtige gereedschappen van Black + Decker om mee te boren, te zagen en meer, nog altijd gekoesterde topproducten.

Black + Decker onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!