Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Bladblazer onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw bladblazer

De bladblazer veegt voor jou aan

Zeker in de herfst is het steeds opnieuw raak: overal bladeren! Natuurlijk kun je heel lang gaan staan klungelen met een hark of een bezem om al die bladeren en ander tuinafval bijeen te krijgen. Maar geef toe: het is wel erg handig, zo'n bladblazer. Aanzetten, richten, en gewoon de boel bijeen blazen. Zodra je aan het gemak van een bladblazer gewend bent, wil je niet meer terug naar die hark. Dus dan is het heel erg als er iets kapot is aan jouw bladblazer. Geen nood, ook voor dit handige tuinapparaat hebben wij de nodige reserve onderdelen en accessoires.

Bladblazer onderdelen

Fiyo biedt een brede selectie aan accessoires zoals verschillende veiligheidsprodukten voor jouw bladblazer, en natuurlijk de nodige reserve onderdelen. Kijk dus snel in ons bladblazer onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je bladblazer zoekt erbij zit. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!