Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Blender onderdelen en accessoires

De blender, voor sporters en levensgenieters

Je vindt een blender misschien niet in elke keuken, maar dit bekende apparaat is de steun en toeverlaat van veel sporters en levensgenieters. In een handomdraai maak je met een blender een verfrissende smoothie of een stevige sportdrank. Met diverse ingrediënten zoals vers fruit, frisse melk of yoghurt, en allerlei andere creatieve toevoegingen, maak je het ene na het andere verrukkelijke recept precies zoals je zelf wil. Dan is het natuurlijk ineens erg onhandig als je blender om wat voor reden dan ook niet meer werkt, of als je schenkkan gebroken is. Je hoeft dan niet direct meteen een nieuwe blender te kopen: voor verschillende blender merken bieden wij reserve onderdelen en handige accessoires aan.

Onderdelen en accessoires voor je blender

Of je je blender nu gebruikt als smoothie blender, of als beslagkom, of om andere snelle, lekkere gerechten mee te maken, het is zaak dat je hakmes goed werkt, dat je mengkom in vorm is, dat je deksel past, ga zo maar door. Ook kun je de toepassingen van je blender uitbreiden met een paar nieuwe of andere garde varianten. Als je blender je dus lief is, check zeker even ons assortiment!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!