Handig: Als de handleiding kwijt is van uw vaatwasser

We zouden het hier graag publiceren als het zo was, maar helaas: de ideale manier om élke vaatwasser in te ruimen, die bestaat niet. Een goede vuistregel is dat je natuurlijk de meest vieze spullen het dichtst bij de sproeiarm, dus in de onderste korf zet, met de vieze kant gericht naar de waterstralen toe. Maar door de unieke inrichting van elke vaatwasser wil dat nog wel eens verschillen bij het indelen in het rek. Daarom wordt eigenlijk altijd heel simpel aangeraden: Kijk even wat uw handleiding ervan zegt!

Handleiding kwijt, hebben jullie die voor me?

We krijgen bij Fiyo.nl regelmatig de vraag of wij ook de handleidingen van uw apparaten kunnen leveren. Helaas niet! En dat kan soms best een probleem zijn, bijvoorbeeld wanneer u simpelweg de juiste instellingen van uw apparaat wil opzoeken, of hoe u een probleem oplost. Natuurlijk hebben we zelf ook veel adviezen en overzichten van bijvoorbeeld error codes, maar vaak zijn deze zo specifiek voor uw apparaat dat de oorspronkelijke handleiding toch nodig is.

Gelukkig bestaat er een prachtige website die bol staat van de gebruikershandleidingen van apparaten, zowel huishoudelijke als andere: Gebruikershandleiding.com! Je kunt daar meer dan 800.000 handleidingen vinden die je allemaal gratis en zonder registratie kunt bekijken, en dit aantal wordt doorlopend uitgebreid. Dus ben je het boekje kwijt, kijk dan zeker even daar! Ze staan ook open voor verzoekjes als u toevallig toch uw handleiding niet kunt vinden, en doen dan hun best deze toch te vinden.

Jamaar ik wil het sneller weten!

Er is toevallig ook iemand genaamd Joe Clark die op Flickr een hele hoek speciaal heeft ingericht op puur en alleen het vaatwasser inladen advies uit deze boekjes, met allerlei merken en types. Dit superhandige overzicht vindt u hier! In één oogopslag ziet u hoe u het beste resultaat krijgt, volgens de fabrikant van uw apparaat. Nu heeft u echt geen excuus meer om de vaatwasser niet correct in te laden.

Uitkomst: Je vaatwasser is kapot?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alle vaatwasser onderdelen vind je op onze shop. Of het nu Miele vaatwasser onderdelen of van een ander merk zijn.

  • Miele vaatwasser vatbaar voor hackers