Thee uit een spuitbus

De theedrinkers in ons bedrijf wilden nog wat meer berichten over hun favoriete warme maandagochtend-drank. Want we bloggen 'veel te veel over koffie'. Vooruit dan maar weer. Red de wereld: spuit thee in uw kopje?

No More Tea Bags

Jazeker, dat is het concept achter No More Tea Bags. Met een spuitbus doet u thee-concentraat in uw kopje en u vult het aan met heet water. Per busje thee-spray verkrijgt u ongeveer 20 kopjes thee. Geen rondslingerende theezakjes die overal vieze vlekken achterlaten of het milieu vervuilen, en bovendien is het instant thee dus wachten tot het klaar is, zit er ook al niet meer bij.

Kant-en-klaar thee spuitbus

Zelf zijn we iets ouderwetser en hebben we toch de voorkeur voor het ouderwetse theezakje, maar als u na het lezen van bovenstaande ineens naar uw kopje thee kijkt en denkt: ja, die zakjes zijn eigenlijk super onhandig, ik wil ook zo'n spuitbusje met kant-en-klaar thee, dan moeten we u een beetje teleurstellen. Want de Theezakloze Thee is enkel in Thee-land oftewel de United Kingdom te bestellen, via de eigen website. En het kost, in verhouding tot een bakje met 20 theezakjes, toch nog een euro of 5 (en dat is met de huidige zwakke Britse Pond notabene).

Maar ze hebben drie heerlijke smaken beschikbaar: Earl Grey, Jasmijn en Breakfast Tea. Bovendien kunt u er ook meteen een smakelijk flesje ice-tea extract (in zeven smaakvarianten) bij bestellen zodat u de komende zomer ook in de zon ultiem van de smaak van thee kunt genieten.

Wat denkt u: is spuitbusthee iets voor u? Of toch maar liever hypnotiserend naar het vertrouwde theezakje staren?

  • Clear Coffee: Koffie zonder je tanden te verkleuren
  • Wetenschap beweert: de beste thee maak je in de magnetron
  • SodaStream... bier?