Spul of Prul? De Rinser Fountain tandenborstel

Gemakzucht dient de mens, wordt wel eens gezegd, maar misschien is het soms wat overdreven. Voor onze rubriek Spul of Prul presenteren we u: de Rinser Fountain tandenborstel, een heel ander soort elektrische tandenborstel: deze poétst niet maar spuugt wel in uw mond!

Het probleem: bukken om uw mond na te spoelen

Dan heeft u al helemaal met de hand uw tanden moeten poetsen en de tandpasta moeten uitspugen, moet u potverdorie nóg verder bukken om uw mond te spoelen. Waarom hangen ze die kranen dan ook zo laag? De Rinser Fountain heeft een oplossing voor die momenten: hij heeft een klein 'badje' waarin hij het water van uw kraan vangt en via een ander gat zó in uw mond spuit. Dat scheelt bukken!

Laat eens een videootje zien?

Dat is zeker tien keer gebruiken en dan weggooien?

Op zich is er nog netjes over nagedacht, de borstel is te vervangen zonder de volledige tandenborstel nieuw te moeten kopen. Gewoon met een soort klik-in-klik-uit systeempje. Over de batterij kunnen we niets vinden, maar we gaan er van uit dat die ook wel vervangen kan worden.

Wat vinden jullie er zelf van?

We zeggen het bovenstaande een beetje spottend, maar het zou natuurlijk zomaar superhandig kunnen zijn voor oudere mensen of mensen met bijzondere beperkingen. Niet iedereen kan handig bukken tot de kraan of een simpel glas water pakken. Voor hen is deze tandenborstel wellicht wel een uitkomst. Zelfs als er al een spoelsysteempje in eigen woning is aangebracht, kan dit bij eventueel logeren een handig ding zijn.

Of het ook voor anderen iets is, vinden we zelf lastig in te schatten. Het succes van de elektrische tandenborstel kunnen we goed volgen, misschien dat deze elektrische mondspoeler ook een prachtvondst is. Dat mag u zoals gebruikelijk ons vertellen, wij tonen u enkel dat deze bijzondere uitvindingen bestaan!

Wat kost deze elektrische naspoeler?

Volgens onze bron kost het ding een tientje. Maar hij is lastig te vinden: wij vinden al zo snel geen webshop meer die 'm aanbiedt. Dat kan natuurlijk gewoon betekenen dat de aanvankelijke lijn van deze tandenborstels uitverkocht is en hij binnenkort weer ergens opduikt, of dat we niet zo goed gezocht hebben. (We specialiseren in onderdelen immers, niet in apparaten).

Spul - of prul?

Roept u maar wat u ervan vindt: is de Rinser Fountain een wonder van persoonlijke verzorging, of is het stom en geldverspilling? We horen graag jullie reacties!

  • Spul of Prul? EyeVac, het zuigende stofblik
  • Spul of Prul? Dash Omelette Maker
  • Spul of Prul? Scrubba, de kampeer-'wasmachine'