Opgelet: we zijn Tweede Pinksterdag gesloten!

Net als de meeste bedrijven zijn we aanstaande maandag, Tweede Pinksterdag, gesloten. Dit betekent dat de telefoonlijnen en e-mails die dag niet beantwoord zullen kunnen worden. Het betekent ook dat we slechts orders die voor 19u zijn geplaatst, die dag nog zullen verzenden. Orders geplaatst na dat tijdstip zullen een dag vertraging oplopen.

Klantenservice afwezig

We staan bijna alle dagen van het jaar voor u klaar, maar vandaag even niet. Op Tweede Pinksterdag is onze Klantenservice helaas niet aanwezig. Dit betekent ook dat als u bepaalde productverzoeken of -vragen wilt stellen, u helaas een dag zult moeten wachten. Op dinsdag 6 juni is ons voltallige personeel weer aanwezig om fris en enthousiast voor u aan de slag te gaan. Graag uw begrip voor de situatie.

Beperkte verzending bestellingen: tot 19:00 uur

We begrijpen echter volledig dat sommige onderdelen gewoon niet kunnen wachten. Dus zijn er een aantal medewerkers van het magazijn vandaag druk in de weer om voor u toch nog uw bestellingen verstuurd te krijgen. Het gaat ons echter niet lukken om onze belofte: besteld voor 23:59 uur, morgen in huis, te halen vandaag. Daarom kunnen helaas bestellingen na 19:00 uur niet meer verwerkt worden.

Fijne Pinksteren!

Desalniettemin hoopt het team van Fiyo.nl dat u een heerlijk en zonnig Pinksterweekend zult hebben. Pas goed op uzelf, en we staan uiteraard na Pinksteren weer helemaal voor u klaar!