Gratis Kärcher zomerslippers bij je aankoop!

Kärcher gaat met je mee de zomer in! Van 1 juli t/m 17 september kun je een paar gratis Kärcher slippers ontvangen bij je aankoop.

Gratis Kärcher zomerslippers

Deze hoogwaardige slippers zijn niet los te koop, enkel te winnen. Kärcher heeft besloten deze zonnige zomerslippers exclusief ter beschikking te stellen aan hun beste klanten, en daarom ontvang je deze mooie slippers bij aankoop van € 75,- of meer.
Bovendien maak je, door mee te doen aan de slippers-actie, ook nog eens maandelijks kans op een van de twee Fatboy Lamzac-ligzakken. Voor al uw in- en outdoor activiteiten, zoals op reis, op festivals, op het strand of zelf tijdens de skivakantie Deze Fatboy® Lamzac is vervaardigd uit een lichte, maar sterke en duurzame stof die garant staat voor jarenlang plezier.

Wat moet je ervoor doen?

  • Tijdens de actieperiode (1 juli t/m 17 september 2017) koop je voor € 75,- of meer aan Kärcher producten uit het 'Home & Garden'-assortiment. Dat betekent alles behalve de 'Pro'-apparaten, oftewel van de bekende Kärcher hogedrukreiniger tot de vernieuwende WindowVac raamwasser, maar ook voor uw Kärcher dompelpomp of stofzuiger. Onderdelen, accessoires maar ook bijvoorbeeld stofzuigerzakken, reinigingsmiddelen of filters: alles telt mee!
  • Na aankoop registreert u uw product op de speciale registratiepagina van Kärcher.
  • Als je aankoop voldoet aan de actievoorwaarden ontvang je binnen 3 weken gratis een pakket met Kärcher slippers in de opgegeven maat. (Let wel, hierbij geldt op=op!)
  • Iedereen die registreert voor de gratis Kärcher slippers maakt automatisch ook kans op 1 van de 2 Fatboy® Lamzac ligzakken die Kärcher in deze actieperiode maandelijks zal verloten.