Oudere Kärcher hogedrukreiniger? Er is nu de adapter-M!

Eigenaars van Kärcher hogedrukreinigers gefabriceerd voor 2010 moeten dit zeker even lezen. De bayonet koppeling van de verschillende modellen Kärcher lans of lansfrees zijn innovatief verbeterd. Helaas betekent dit ook dat de bevestigingen niet langer passen op oudere modellen hogedrukreinigers. Kärcher heeft een speciaal adapterstuk, de Adapter-M, op de markt gebracht om nieuwe accessoires alsnog te doen passen.

Nieuwe accessoires passen niet op uw Kärcher hogedrukreiniger

Kärcher is doorlopend hun producten aan het innoveren en aan het waarborgen dat u alles uit uw hogedrukreiniger kunt halen dat eruit te halen is. Verbeterde prestaties, maar ook betere accessoires die tegen hogere druk kunnen en langer meegaan. Dit is ook waarom de bajonet-bevestiging is geoptimaliseerd. In voorbereiding hierop zijn Kärcher hogedrukreingers al sinds 2010 ontworpen om op de nieuwe bevestiging te passen. Oudere modellen hebben dit voordeel helaas niet..

Adapter-M voorKärcherMaar maakt u geen zorgen, Kärcher heeft alle begrip voor uw trouwe, al jarenlang nette dienst doende hogedrukreiniger en heeft een oplossing ontworpen. De Adapter-M is nu beschikbaar via Fiyo.nl via ons partnerschap met Kärcher. En dit onderdeeltje zorgt dat alles weer optimaal aansluit!

Welke modellen hebben deze adapter nodig?

Simpel gezegd: als u een ouder model spuitpistool heeft (specifiek de modellen M, 96, 97) en u wil daar een nieuwe spuitlans op aansluiten, dan moet u de adapter erbij kopen. We kunnen ons echter heel goed voorstellen dat u niet weet welk model spuitpistool er op uw hogedrukreiniger zit!
De volgende drie soorten hogedrukreiniger spuiten hebben de nieuwe Karcher Adapter M nodig:

Kärcher spuiten waar u de Adapter M bij nodig heeft

Daarnaast heeft u de Adapter M nodig als u de volgende modellen lansen wil aansluiten op een Kärcher spuitpistool van voor het jaar 2010:

Hogedrukreiniger lans model

 

Productnummer

VP 120 Vario Power lans (K 2/3 serie)

 

2.642-724.0

VP 145 Vario Power lans (K 4/5 serie)

 

2.642-725.0

VP 180 Vario Power lans (K 6/7 serie)

 

2.642-726.0

DB 120 freeslans (K 2/3 serie)

 

2.642-727.0

DB 145 freeslans (K 4/5 serie)

 

2.642-728.0

DB 180 freeslans (K 6/7 serie)

 

2.642-729.0

Dit type spuitpistool heeft de adapter niet nodig

De nieuwe Adapter-M heeft u niet nodig bij dit type Kärcher hogedrukreiniger spuitpistool:
Dit type spuitpistool behoeft geen Adapter-M

  • Consumentenbond test: beste hogedrukreiniger
  • "Wist je dat..." Woensdag!