OPGELET: WE ZIJN TWEEDE PAASDAG GESLOTEN!

Net als de meeste bedrijven zijn we aanstaande maandag, Tweede Paasdag, gesloten. Dit betekent dat de telefoonlijnen en e-mails die dag niet beantwoord zullen kunnen worden. Het betekent ook dat jouw bestelling mogelijk een lichte vertraging kan oplopen.

Klantenservice afwezig

Onze klantenservice staat bijna alle dagen van het jaar voor je klaar, maar op Tweede Paasdag even niet. Dit betekent ook dat als je bepaalde productverzoeken of -vragen wilt stellen, je helaas een dag zult moeten wachten. Op dinsdag 3 april is ons voltallige personeel weer aanwezig om fris en enthousiast voor je aan de slag te gaan. We hopen op je begrip voor deze situatie.

Vertraging verzending bestellingen

We snappen dat je in sommige gevallen jouw product snel nodig hebt. Dus zijn onze medewerkers van het magazijn zelfs in het Paasweekend nog druk in de weer om je bestelling op tijd te versturen. Maar omdat onze verzenddiensten ook de feestdagen vieren, is er onvermijdelijk wel vertraging.

Wanneer kan ik mijn pakketje verwachten?

Besteld op

 → 

Bezorgd op

Vrijdag

 → 

Zaterdag

Zaterdag

 → 

Dinsdag

Zondag

 → 

Dinsdag

Maandag

 → 

Dinsdag

Fijne Pasen!

Wij bij Fiyo hopen dat je een heerlijk en zonnig Paasweekend gaat hebben. Pas goed op je apparaten tijdens Pasen, op dinsdag 3 april staan we uiteraard weer helemaal klaar voor je!