Haal alles uit de AEG FX9 stofzuiger

AEG heeft met haar FX9 stofzuiger een nieuw tijdperk in schoonmaken ingeluid! De FX9 is een snoerloze steelstofzuiger met de kracht en de prestaties van een traditionele stofzuiger, maar dan véél wendbaarder en flexibeler. De stofzuiger komt met verschillende opzetstukken die je na verloop van tijd kunt vervangen. Lees binnen 5 minuten alles wat je hierover moet weten. Zo haal jij alles uit de AEG FX9.

De AKIT18 Home & Car Kit.

Waarom moet ik de AEG FX9 hebben?

Om te beginnen om zijn gebruiksgemak. Je schuift de motor met gemak omhoog om vervolgens zonder enige moeite onder de bank te stofzuigen, of in de hoogste hoeken van je plafond. Je schuift hem omlaag om de vloerbedekking te doen, zodat hij laag bij de grond zit en stabiel werkt. In de uitschuifbare stofzuigerbuis zit ook nog een uittrekbare slang: zo pas je de FX9 heel simpel aan het schoon te maken oppervlak aan.

Met één acculading op vol vermogen maakt de FX9 wel 80 m2 schoon, dus dat is al een paar flinke woonkamers bij elkaar. Dankzij het rechtopstaande design zet je de FX9 gemakkelijk eventjes in pauzestand, en de verlichting op het mondstuk zorgt ervoor dat je geen enkel stofje meer mist, ook niet op de donkerste plekjes. Sommige FX9-modellen hebben zelfs geavanceerde elektronica die zich aanpast aan de luchtstroming en de zuigwerking, zodat elk stofdeeltje kansloos is!

AKIT18 FX9 Home & Car Kit

Voor nog meer gebruiksgemak en meer mogelijkheden van je FX9 is er de AKIT18 Home & Car Kit. Deze set van 4 verschillende opzetstukken voor de FX9 maakt schoonmaken in huis en in je auto nóg gemakkelijker. De set is hier te bestellen en bestaat uit een:

 • mini Turbo mondstuk – bijzonder effectief in het verwijderen van honden- of kattenharen, en bij het schoonmaken van stoffen bekleding en auto-interieurs;
 • spleetmondstuk – onmisbaar hulpstuk om lastig bereikbare plekjes te kunnen schoonmaken, bijvoorbeeld de ruimtes tussen autostoelen of achter kasten of meubels;
 • zachte borstel-mondstuk – borstelhulpstuk met zachte haren voor delicatere oppervlakken zoals tafels, kastmeubels en dashboardinterieurs van auto’s;
 • combinatiemondstuk – kleinere uitvoering van een spleetmondstuk met borstelkop onder 90 graden voor nog meer flexibiliteit bij het stofzuigen.

ASPK9 Filterset

Je AEG FX9 is een steelstofzuiger die ontworpen is op gebruiksgemak, topprestaties en een lange levensduur. Maar een lang leven vraagt natuurlijk om goede verzorging, dus op tijd de stofzuigerfilters vervangen is een must. Bestel direct de filterset waarmee jouw FX9 weer ongehinderd kan laten ademen en zo als nieuw gaat werken. De filterset bestaat uit:

 • 1x uitwasbaar hygiënefilter
 • 1x uitwasbaar motorfilter
 • De AKIT18 Home & Car Kit.

  Haal alles uit je stofzuiger

  Van filters tot stofzuigerborstels & toebehoren, Met Fiyo haal je alles uit je AEG FX9 stofzuiger. Maar er is meer. In onze webshop vind je bijvoorbeeld ook een uitgebreid assortiment aan stofzuigerzakken voor jouw model stofzuiger. Bekijk hieronder hoe je met Fiyo alles uit je stofzuiger haalt.