Recht op Reparatie: De onderdelen vind je bij Fiyo!

Als onderdeel van de Europese Green Deal, is er een sterke focus op het bevorderen van reparatie en hergebruik van producten. Dit is waar het idee van het "Recht op Reparatie" vandaan komt, dat bedoeld is om consumenten meer macht te geven over de producten die ze bezitten en om de levensduur van deze producten te verlengen. Bij Fiyo, zijn we toegewijd aan deze doelstellingen en willen we onze klanten aanmoedigen om te repareren en hergebruiken.

Fiyo juicht het nieuwe wetsvoorstel van de Europese Commissie genaamd “Promote Repair and Reuse” toe. Het voorstel heeft als doel reparatie boven het vervangen van apparaten te plaatsen en consumenten extra middelen te geven om kapotte goederen gemakkelijker te repareren.

We zijn er trots op dat we een breed scala aan onderdelen en accessoires aanbieden voor onder andere huishoudelijke en witgoed apparaten, waardoor het voor consumenten eenvoudig is om zelf reparaties uit te voeren. Of je nu op zoek bent naar een vervangend onderdeel voor je vaatwasser, wasmachine, droger, of een ander huishoudelijk apparaat, we hebben het allemaal. We bieden onderdelen voor alle grote merken, waaronder Bosch, Siemens, AEG, Dyson en meer.

Door je kapotte apparaat te repareren in plaats van het weg te gooien en een nieuw apparaat te kopen, draag je bij aan de vermindering van afval en de bescherming van het milieu. Bovendien bespaar je geld door reparaties zelf uit te voeren in plaats van een professionele reparatiedienst in te schakelen.

Bij Fiyo, geloven we dat consumenten het recht hebben om hun producten te repareren en te hergebruiken, in plaats van gedwongen te worden om ze weg te gooien en te vervangen. We helpen je daarom graag bij het verstrekken van de juiste onderdelen en informatie, zodat jij jouw apparaat kan repareren en kan blijven gebruiken voor vele jaren.

Lees meer over de nieuwe reparatiewet bij Thuiswinkel