Ontdek NoStik: De duurzame keukenrevolutie bij Fiyo

Bij Fiyo zijn we altijd op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen om het koken en bakken in de keuken gemakkelijker en milieuvriendelijker te maken. Daarom zijn we verheugd om ons nieuwste assortiment producten van NoStik te introduceren.

NoStik: Duurzaamheid in de Keuken

In een tijd waarin duurzaamheid een centrale rol speelt in ons dagelijks leven, is NoStik al meer dan 30 jaar een pionier op dit gebied. Het is niet alleen een product, maar een filosofie die ons helpt om bewuster te koken en tegelijkertijd onze keukenapparatuur langer mee te laten gaan.

No Stik wordt sinds 1990 met trots geproduceerd in België en heeft zich al meer dan 30 jaar toegelegd op duurzaamheid en biedt een scala aan herbruikbare bak- en beschermfolies, ovenschalen en kookzakken die niet alleen vriendelijk zijn voor het milieu, maar ook voor je keukenapparatuur.

NoStik doelen: Gezond Koken, Herbruikbaarheid en Netheid

Gezond Koken met NoStik

Een van de belangrijkste doelen van NoStik is gezond koken. Dankzij de uitstekende antiaanbaklaag van hun producten heb je geen extra boter, olie of kookvet nodig tijdens het bereidingsproces. Dit is een zegen voor mensen die op dieet zijn of gewoon een gezonde levensstijl willen behouden. Producten die dit doel belichamen, zijn onder andere de NoStik Bake Liner, Pan Liner, Crisper Baskets, Cake Tin Liners, Adjustable Oven Liner en Crisper Shelves.

Herbruikbaarheid met NoStik

Een ander opmerkelijk aspect van NoStik-producten is hun herbruikbaarheid. Ze bieden een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpproducten zoals bakpapier, vetvrij papier, aluminiumfolie en bakblikken. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar draagt ook bij aan het verminderen van afval. Producten die deze doelstelling weerspiegelen, zijn onder andere de NoStikR Bake Liner, BBQ Liner, BBQ Trays, Oven Liner en Freezer Bags.

Houd het Schoon met NoStik

Niemand houdt van een rommelige keuken na het koken. Gelukkig heeft NoStik producten ontworpen om je kookapparatuur schoon te houden. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook de moeite van het grondig schoonmaken na het koken. Producten die dit doel dienen, zijn onder andere de NoStik Bake Liner, BBQ Liner, BBQ Trays, Oven Liner, Gas Range Protectors, Deep Fry Filter en Toast Bags.

Populaire NoStik producten in het assortiment van Fiyo zijn:

NoStik Panfolie

NoStik's Panfolie is een slimme en milieuvriendelijke oplossing om je pannen met antikleeflaag te beschermen en je andere pannen te transformeren. Hier zijn enkele voordelen:

 • Geef beschadigde pannen met antikleeflaag een tweede leven.
 • Bak zonder toegevoegde vetten zoals boter of olie.
 • Makkelijk schoon te maken en herbruikbaar.
 • Hittebestendig tot 260°C (500°F).

NoStik Airfryer Bak & Beschermfolie

Met deze set van bak- en beschermfolie voor Airfryers verleng je de levensduur van je manden en houd je ze schoon. Kenmerken zijn onder andere:

 • Beschermfolie voor de buitenpan.
 • Bakfolie voor de binnenmand.
 • Herbruikbaar en duurzaam.
 • Geschikt voor alle merken heteluchtfriteuses & airfryers.
 • Gemakkelijk schoon te maken in een warm sopje of de vaatwasser.
 • Temperatuurbestendig tot +260°C.

NoStik ovenmand

De Ovenmand van NoStik maakt bakken in de oven zonder olie mogelijk en levert knapperige resultaten. Ideaal voor gerechten zoals patat, pizza's, loempia's en kippenvleugels. Andere voordelen zijn:

 • Vetvrij bakken zonder olie.
 • Gemakkelijk schoon te maken en herbruikbaar.
 • Hittebestendig tot 260°C (500°F).

NoStik Friteuse Filter

Met de Friteuse Filter van NoStik houd je je frituurolie schoner en verleng je de levensduur van de olie tot wel 3 keer langer. Enkele hoogtepunten zijn:

 • Houd je frituurolie schoner en langer bruikbaar.
 • Op maat gesneden voor eenvoudig gebruik.
 • Makkelijk schoon te maken en herbruikbaar.
 • Hittebestendig tot 260°C (500°F).

NoStik Cake Bakfolie Rechthoek

NoStik's Cake Bakfolie maakt het gemakkelijk om taarten uit een bakvorm te halen zonder het gedoe van boter of bloem. Andere kenmerken zijn:

 • Vereist geen boter of bloem.
 • Gemakkelijk schoon te maken en herbruikbaar.
 • Hittebestendig tot 260°C (500°F).

Met NoStik producten in je keuken maak je niet alleen gezondere keuzes, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst. Deze herbruikbare producten verminderen afval en besparen geld op de lange termijn.

Bij Fiyo zijn we er trots op dat we duurzame oplossingen zoals NoStik aanbieden. Bekijk deze geweldige producten en verbeter je keukenervaring terwijl je de planeet beschermt. NoStik en Fiyo: samen streven we naar een groenere toekomst in jouw keuken!

NoStik materialen: Duurzaamheid en Prestaties

Alle producten vervaardigd door NoStik zijn gemaakt van geweven glasvezel gecoat met PTFE of van puur PTFE. Dit zijn materialen die zich onderscheiden door hun duurzaamheid en uitstekende prestaties in de keuken.

 • Geweven Glasvezel
  Geweven glasvezel wordt gemaakt door draden dwars (weft) en draden in de lengte (warps) met elkaar te verweven. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, wat resulteert in verschillende soorten stoffen. Het meest opvallende verschil is tussen gesloten en open gaasstoffen. Bij gesloten stoffen kunnen we verdere onderscheidingen maken tussen 0,07 mm, 0,12 mm en 0,22 mm stoffen. Bij open gaasstoffen kunnen we kiezen tussen 1x1 mm, 2x2 mm, 4x4 mm en 6x6 mm. Elk van deze stoffen wordt gebruikt om een of meer van onze producten te maken.
 • PTFE (Polytetrafluoroethylene)
  PTFE wordt geproduceerd door de polymerisatie van tetrafluorethyleen. Het PTFE dat wordt gebruikt om NoStik-producten te maken, heeft traditioneel een melkachtige witte kleur. Belangrijke kenmerken van PTFE zijn de antiaanbak-eigenschappen, chemische inertie en hoge hittebestendigheid tot 260°C.

Bekijk het volledige assortiment NoStik bij Fiyo