Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Bomann onderdelen

Bomann Onderdelen

Bomann Onderdelen

Bomann maakt en verkoopt elektrische apparaten voor in de keuken en voor thuis, zowel klein als groot. Hun assortiment is echt divers, denk aan stofzuigers, mixers, vaatwassers, wasmachines, magnetrons en elektronische apparaten voor entertainment.

Over Bomann

Bomann en Clatronic zijn merken van de fabrikant CTC Clatronic International GmbH. Opgericht door Claßen in Kempen. "Cla" staat voor de familienaam Claßen en "tronic" voor elektronische apparaten. Ze zitten in Kempen in de Nederrijn en versturen hun producten van daaruit na een online bestelling. Ze vinden het belangrijk om bekend te staan als een betaalbare leverancier van elektronische apparaten. De meeste Bomann-producten worden in Azië gemaakt en zijn bedoeld voor de detailhandel, discounters, supermarkten en online winkels. Bomann's hoogwaardige en innovatieve producten vallen in het betaalbare segment. Soms zijn er apparaten die er hetzelfde uitzien en technisch gelijk zijn, die onder de eigen Bomann-naam of door Neckermann onder het merk Lloyds worden verkocht.

Alle Bomann Onderdelen

Bomann is vooral bekend geworden door samen te werken met supermarktketens zoals Lidl, waar ze hun producten aanbieden aan een breed publiek. Klanten waarderen de stevige apparaten en vooral de lage prijzen bij de levensmiddelendiscounters. De firma richt zich niet alleen op wasmachines, maar verkoopt ook andere huishoudelijke artikelen zoals stofzuigers, vaatwassers en broodroosters.

Welk Accessoire of Onderdeel Heb Ik Nodig?

Niet zeker welk onderdeel bij jouw apparaat past? Dan raden we je aan om in onze winkel te zoeken op type-, model- of E-nummer van je apparaat. Dit nummer bestaat meestal uit letters en cijfers en vind je op de typesticker. Waar de sticker zit, hangt af van het apparaat, model en de fabrikant. Als je de typesticker niet kunt vinden, hebben we op onze informatiepagina over het typenummer handige tips voor je. Daar leggen we uit waar je de typenummer bij verschillende apparaten kunt vinden.

Makkelijk en Veilig Online Bestellen

Bij Fiyo zorgen we ervoor dat je in onze webshop alles kunt vinden aan onderdelen en accessoires voor het repareren, onderhouden en uitbreiden van je apparaten thuis. We pakken je bestelling zorgvuldig in en sturen het naar waar je maar wilt.
Veel mensen maken zich zorgen over de veiligheid van hun gegevens bij online aankopen. Bij Fiyo nemen we deze zorgen serieus. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende volledig veilige betaalmethodes.
Hulp nodig bij het vinden van het juiste artikel of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!