Bosch onderdelen

Bosch onderdelen en accessoires

Alles van Bosch

Het Duitse bedrijf Bosch bestaat sinds 1886 en is in meer dan 60 landen over de hele wereld actief. Het bedrijf is groot geworden in consumentenproducten en dat is de reden waarom Fiyo het gehele assortiment van onderdelen Bosch in huis heeft. Van vaatwasser tot wasdroger en koelkast: we hebben het allemaal voor jou op een rijtje gezet. Veel gezochte onderdelen van Bosch zijn de pluizenfilter, pandrager en stofzuigermond. De types die heel populair zijn, zijn Bosch solitaire, Bosch maxx 7 sensitive en Bosch pro parquet.

Welk Bosch apparaat heb ik?

Wil je Bosch onderdelen bestellen, dan heb je het typenummer van jouw Bosch apparaat nodig. Dit nummer bestaat uit meerdere letters en cijfers (meestal een combinatie hiervan) en vind je op de zogenaamde typesticker of het typeplaatje. Deze zitten meestal aan de achter- of onderkant van uw apparaat. Gevonden? Klik dan op deze pagina in de linker kolom op het juiste nummer. Nu verschijnen alleen de onderdelen van Bosch die bij jouw apparaat passen.

Bosch onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!