Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Bosmaaier onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw bosmaaier

Of kies een categorie
Alle bosmaaier merken (van a t/m z)

De bosmaaier, het ideale groffe geschut

Als er echt even fors onderhoud aan het welig tierende groen gepleegd moet worden, grijpt iedereen die verstand van zaken heeft al snel naar zijn of haar degelijke bosmaaier. Dit onmisbare apparaat voor de groffere groenvoorziening klussen is natuurlijk, net als elk ander apparaat, ook wel eens aan kwaaltjes en problemen onderhevig. Daarom bieden we voor jouw bosmaaier een breed assortiment aan onderdelen.

Verschil tussen een bosmaaier en grastrimmer

Een vraag die we enorm vaak gesteld krijgen is: wat is nu precies het verschil tussen een bosmaaier, dus het apparaat waar we hier onderdelen voor aanbieden, en een grastrimmer? En die vraag snappen wij goed. Zo op het oog lijken het ongeveer dezelfde apparaten: een ronddraaiend mes met beschermkap, een steel met handvat, en een motor. Het verschil zit hem dan ook in de manier waarop ze ingezet worden. Een grastrimmer is een veel preciezer maar minder krachtig apparaat. Het wordt echt vooral gebruikt om de randen van een (gemaaid) gazon tot mooie, strakke, afgewerkte lijnen te bewerken. Een bosmaaier is er voor het groffere werk. Bosmaaiers worden vaak ingezet op steile hellingen, bij sloten, bij stukken (de naam zegt het al) bosjes. Ze zijn vaak uitgerust met een krachtigere motor, een extra handvat, en de messen zijn veel krachtiger. De meeste bosmaaiers hebben ook bijvoorbeeld een zaagblad om door takken of de stammen van een struik heen te kunnen zagen. Dit krachtige apparaat is niet bedoeld om precisiewerk te verrichten, maar krijgt een groffe klus in een handomdraai geklaard.

Bosmaaier onderdelen

Fiyo biedt een brede selectie aan bosmaaier onderdelen zoals een trimmerdraad voor jouw bosmaaier, en natuurlijk de nodige reserve zaagbladen en hakmessen. Bovendien hebben we de nodige accessoires om te zorgen dat jij zo veilig mogelijk met jouw bosmaaier aan de slag kunt. Kijk dus snel in ons bosmaaier onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je bosmaaier zoekt erbij zit. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer