Bovenfrees onderdelen en accessoires

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Sleuven, slijpen en profileren met de bovenfrees

Voor elegant, sierlijk resultaat en precisiewerk als je werkt met hout of kunststof, is de bovenfrees een ideale machine. in een handomdraai slijp jij er mooie sleuven in elke gewenste vorm mee in jouw houten materiaal, of werk je profielen in de randen. De bovenfrees zorgt voor de evenwichtige en strakke afwerking met het gemak waarmee jij zelf een boterham met pindakaas smeert. Wie een beetje handig kan frezen, kan in feite alles wat hij of zij maar wil maken. En dat weet de bezitter van een goede bovenfrees maar al te goed. Je moet er toch niet aan denken dat je dat allemaal met beitel, vijl en schuurpapier zou moeten doen? Je zou dagen bezig zijn met één simpel sleuflijntje! Nee - jij bent maar wat blij met jouw bovenfreesapparaat.

Bovenfrees onderdelen, freesbitjes en accessoires

Zelfs als de motor van jouw frees lustig blijft draaien, kan er altijd iets breken of kwijtraken. Die dingen gebeuren. Dan breekt ineens de geleidingsrail of de grendelhefboom. Of blijkt de handgreep spoorloos verdwenen te zijn! Gelukkig hoef je dan niet direct de vijl af te stoffen: wij hebben het allemaal voor jou. Voor de grote bovenfrees merken bieden wij verschillende vervangende onderdelen aan zodat je met een simpele vervanging van het oude onderdeel, meteen weer aan de slag kunt. En wil je je familie en vrienden nog meer verbazen met jouw handige freeskunsten? Kijk dan zeker eens bij onze accessoires voor bijvoorbeeld wat speciale frees bitjes. We bieden allerlei frezen aan, voor groeven of randen, zwaluwstaartfrezen en veel meer. Deze bieden we los aan, maar ook als accessoireset bijvoorbeeld. Voor wie nog geen leuk cadeau voor Vaderdag of voor de verjaardag van die handige klussende buurman weet!

Welke bovenfrees heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke bovenfrees, moet je eerst even op het merk van jouw frees klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw freesapparaat. Overigens zullen frees bitjes in praktijk vanzelfsprekend op elke bovenfrees passen, dus die kun je met een gerust hart bestellen!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer