Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Bovenfrees onderdelen en accessoires

Sleuven, slijpen en profileren met de bovenfrees

Voor elegant, sierlijk resultaat en precisiewerk als je werkt met hout of kunststof, is de bovenfrees een ideale machine. in een handomdraai slijp je er mooie sleuven in elke gewenste vorm mee in je houten materiaal, of werk je profielen in de randen. De bovenfrees zorgt voor de evenwichtige en strakke afwerking met het gemak waarmee je zelf préparé op een sandwich smeert. Wie een beetje handig kan frezen, kan in feite alles wat hij of zij maar wil maken. En dat weet de bezitter van een goede bovenfrees maar al te best. Je moet er toch niet aan denken dat je dat met beitel, vijl en schuurpapier zou moeten doen? Je zou dagen bezig zijn met één simpele sleuflijn! Nee - je bent maar wat blij met jouw bovenfreesapparaat.

Bovenfrees onderdelen, freesbitjes en accessoires

Zelfs vermits de motor van jouw frees lustig blijft draaien, kan er altijd iets breken of kwijtraken. Die dingen gebeuren. Dan breekt bijvoorbeeld plots de geleidingsrail of de grendelhefboom. Of blijkt de handgreep spoorloos verdwenen! Gelukkig hoef je dan niet direct de vijl af te stoffen: wij hebben het allemaal voor jou. Voor de grote bovenfrees merken bieden wij verschillende vervangende onderdelen aan zodat je met een simpele vervanging van het oude onderdeel, meteen weer aan de slag kunt. En wil je jouw familie en vrienden nog meer versteld doen staan met jouw handige freeskunsten? Kijk dan zeker eens bij onze accessoires voor bijvoorbeeld wat speciale frees bits. We bieden allerlei frezen aan, voor groeven of randen, zwaluwstaartfrezen en veel meer. Deze bieden we los aan, maar ook als accessoireset bijvoorbeeld. Voor wie nog geen leuk cadeau voor Vaderdag of voor de verjaardag van die handige klussende buurman weet!

Welke bovenfrees heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke bovenfrees, moet je eerst even op het merk van je frees klikken. Dan zal het produktgamma al verfijnd worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw freesapparaat. Overigens zullen frees bits in praktijk vanzelfsprekend op elke bovenfrees passen, dus die kun je met een gerust hart bestellen!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!