Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Brandt onderdelen

Brandt onderdelen en accessoires

Alles van Brandt

Brandt was tot eind 2013 een topmerk voor huishoudelijke apparatuur. De naam is minder bekend dan haar apparaten, want Brandt produceerde ook electronica voor andere merken. Edgar Brandt, de oprichter, startte met het bedrijf als onderdeel van Hotchkiss-Brandt in 1924. In 2000 fuseerde Brandt met Moulinex, maar het jaar erop ging Moulines failliet. Het laatste decennium van het bestaan van dit merk waren woelig en gekenmerkt door nog enkele overnames. Maar jarenlang was Brandt een merk waarbij vooral aan kwaliteitsproducten gedacht werd. Als er Brandt op een wasmachine of fornuis stond, dan wist men dat het een goed apparaat was. Omdat deze apparaten nog altijd dankbaar in gebruik zijn, bieden wij jou de benodigde onderdelen aan voor jouw Brandt apparatuur.

Welk Brandt apparaat heb ik?

Wil je Brandt onderdelen bestellen, dan heb je het typenummer van jouw Brandt apparaat nodig. Dit nummer bestaat uit meerdere letters en cijfers (meestal een combinatie hiervan) en vind je op de zogenaamde typesticker of het typeplaatje. Deze zitten meestal aan de achter- of onderkant van uw apparaat. Gevonden? Klik dan op deze pagina in de linker kolom op het juiste nummer. Nu verschijnen alleen de onderdelen van Brandt die bij jouw apparaat passen.

Brandt onderdelen nodig? fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!