Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Braun onderdelen

Braun onderdelen en accessoires

Alles van Braun

Braun GmbH is een Duits bedrijf dat kleine elektrische apparaten produceert. Het is gesticht in 1921 in Frankfurt am Main. Tot het assortiment van Braun behoren onder andere elektrische scheerapparaten, keukenapparatuur, elektrische tandenborstels, haardrogers en klokken. Fiyo heeft van dit gehele assortiment allerlei onderdelen te koop zoals een losse koffiekan, een scheerblad en een pureerstaaf. Deze kunnen ervoor zorgen dat jouw keukenmachine, scheerapparaat en koffiezetapparaat weer als vanouds werken. Vooral de Braun Silk Epil, Braun 3210 en Braun Multimix zijn veel voorkomende apparaten.

Welk Braun apparaat heb ik?

De beste manier om te ontdekken welke onderdelen van Braun je nodig hebt, is door het typenummer van het apparaat te achterhalen. Dit nummer, bestaande uit een combinatie van cijfers en letters, staat meestal op het typeplaatje of de typesticker. Die bevinden zich op de onder- of achterkant van jouw apparaat, of aan de binnenkant van bijvoorbeeld een deurtje. Zodra je het nummer gevonden hebt kun je het opzoeken in de linker kolom van deze pagina en het aanklikken. Er verschijnen dan alleen de onderdelen die geschikt zijn voor jouw Braun apparaat

Braun onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!