Briggs & Stratton onderdelen

Thuisgebruik
Professioneel
PRO

Briggs & Stratton onderdelen

Briggs & Stratton is een van de grootste Amerikaanse fabrikanten van krachtige benzinemotoren. Naar eigen beweren drijven de motoren van Briggs & Stratton acht van de tien grasmaaiers aan in de USA. Het hoofdkantoor is in Wauwatosa, Wisconsin. Het werd in 1908 opgericht met de bedoeling automobielen te gaan produceren. Ooit produceerde dit bedrijf ook wasmachines. Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontstond een unieke kans toen het bedrijf generatoren moest maken voor militair gebruik. Deze moesten licht van gewicht zijn, waardoor men zich bij Briggs & Stratton ging verdiepen in het gebruik van aluminium in plaats van gietijzer. Toen er in de jaren '50 ook een groei kwam op het gebied van buitenwijk ('suburbs') huizen met gazons, ging het bedrijf zich concentreren op het produceren van gemotoriseerde grasmaaiers. Tegenwoordig is Briggs & Stratton een van de grootste producenten van inbouwmotoren voor grasmaaiers, tuinfrezen, sneeuwscooters en karts.

Welk Briggs & Stratton apparaat heb ik?

Om de goede onderdelen voor jouw Briggs & Stratton apparaat te vinden in onze webwinkel moet je op zoek gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van je apparaat. Heb je het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. Je ziet nu alleen de onderdelen van Briggs & Stratton die bij jouw apparaat horen.

Onderdelen van Balay nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer