Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Broodbakmachine onderdelen en accessoires

Zelf thuis brood bakken met de broodbakmachine

Het wordt steeds populairder: thuis zelf brood bakken. Hoe goed jouw bakker om de hoek misschien ook zijn brood bakt, er gaat weinig boven een zelf gebakken brood. De heerlijke broodgeur in huis, en natuurlijk je lekkere brood helemaal zoals jij het zelf gebakken wil hebben. Was dat vroeger nog enkel weggelegd voor mensen met een forse oven in huis, dankzij de uitvinding van de broodbakmachine is het tegenwoordig goedkoper en makkelijker dan ooit. Vandaar ook dat er steeds meer broodliefhebbers overstappen op het zelf thuis bakken van brood. Al is het maar om vrienden en familie trots een eigen brood voor te kunnen zetten.

Broodmachine kapot

Natuurlijk is een broodbakmachine geen apparaat dat het verschil uitmaakt tussen leven en dood. Maar als je eenmaal gewend bent aan zelfgebakken, heerlijk vers brood uit je eigen broodbakmachine, dan kan het erg vervelend zijn als er iets misgaat met jouw broodbakmachine. Gelukkig hebben we de nodige broodbakmachine reserve onderdelen voor jouw broodbakapparaat verkrijgbaar. Zelf zijn we ook liefhebbers van vers gebakken brood, dus we blijven doorlopend zoeken naar het breedste assortissement van onderdelen die nodig kunnen zijn voor de beste broodbakervaring en jouw broodbakmachine zo lang mogelijk laten meegaan.

Broodbakmachine accessoires

Maar we specialiseren ons uiteraard niet enkel in onderdelen voor wanneer jouw broodbakmachine kapot gaat. Dankzij onze brede expertise op het gebied van onderdelen voor huishoudelijke apparaten hebben we ook een fraai assortissement aan accessoires beschikbaar. Van maatlepels tot kerfgereedschap, van bakplaathouder tot broodjesplaat met anti-aanbaklaag, je vindt alles bij ons om ook de presentatie van jouw zelfgebakken brood te optimaliseren. Neem dus zeker een kijkje bij onze accessoires als je het meeste wil halen uit jouw broodbakmachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!