Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Broodrooster onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw broodrooster

Of kies een categorie
Alle broodrooster merken (van a t/m z)

Onderdelen en accessoires voor jouw broodrooster

Bij het opstaan is er bijna geen fijnere geur in huis dan vers geroosterd brood. Maar jouw broodrooster kun je niet alleen gebruiken voor het maken van toast. De meeste broodroosters tegenwoordig, zeker van de luxere merken, hebben ook mogelijkheden om een tosti te bereiden. Of wat dacht je van wafels en poffertjes uit jouw broodrooster? Kijk zeker even in ons assortiment onderdelen en accessoires voor jouw broodrooster. Zoek je accessoires om meer uit je broodrooster apparaat te halen? Dan zit je ook goed bij Fiyo. Net als de producten voor het onderhoud van je apparaat, zodat het extra lang mee zal gaan. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dit is!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer