Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Buxusschaar onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw buxusschaar of grasschaar

Of kies een categorie

Buxusschaar of heggenschaar, wat is het verschil?

Een veelgestelde vraag die we regelmatig horen is wat het verschil is tussen de alombekende heggenschaar en de (motorische) buxusschaar, ook wel grasschaar genoemd. Begrijpelijk, want in essentie zijn de overeenkomsten groot. Een buxusschaar wordt immers gebruikt om een heg (van buxusstruiken) te snoeien. Het is doorgaans een elektrische heggenschaar die speciaal uitgerust is voor de buxushaag, waar een heggenschaar meestal een wat groter apparaat is, en ook lang niet altijd elektrisch is. Een buxusschaar heeft als grote voordeel het lichte gewicht en het kleinere formaat, waardoor deze beter op een telescoopbuis te bedienen is en dus ideaal is om allemaal creatieve, kunstzinnige vormen in jouw buxushaag of buxusplant te snoeien. Deze kleinere apparaatjes zijn doorgaans ook goed geschikt om graskanten mee te knippen (al zullen veel mensen eerder daar een grastrimmer voor gebruiken). Om die reden wordt het ook wel eens een grasschaar genoemd.

Buxusschaar onderdelen

Fiyo biedt een brede selectie aan accessoires zoals vervangende zwaarden of modellen schaarblad voor jouw buxusschaar, en natuurlijk de nodige accessoires zoals telescoopbuizen en andere handige toevoegingen. We leveren al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!