Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Calor onderdelen

Calor: Natuurlijk weer SEB

Calor is een grote naam in het ontwikkelen en ontwerpen van huishoudelijke apparaten. Calor valt vooral op door hun slimme en aantrekkelijke manier van communiceren, bijvoorbeeld over hun strijkijzers. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat deze Franse fabrikant doet. Ze maken ook stofzuigers, scheerapparaten en hebben zelfs een speciale lijn voor vrouwelijke scheerapparaten met een heel verfijnde stijl. Met hun gevarieerde producten probeert Calor het dagelijks leven van duizenden Fransen en mensen over de hele wereld te verbeteren. Dankzij vele innovaties in alledaagse producten kunnen klanten genieten van hun expertise. Zoals de eerste epilator met draaikop die in 2002 werd gelanceerd. Maar ook de revolutionaire "SuperGliss" Durilium zool of het snoerloze strijkijzer dat ze hebben geïntroduceerd.

Calor onderdelen vind je bij Fiyo

We weten hoe sommige van onze huishoudelijke verzorgings- en hygiëneapparaten ons dierbaar kunnen worden! Daarom streeft Fiyo ernaar om het beste uit deze apparaten te halen. Vaak, door onwetendheid of de moeilijkheid om het ontbrekende onderdeel te vinden, laten we ons elektrische scheerapparaat in een hoekje liggen. En kopen we zo snel mogelijk een nieuwe. Maar wist je dat je geld had kunnen besparen als je eerder van Fiyo had gehoord! Het is nooit te laat. Je bent hier op de juiste plek, je hebt ons gevonden. Er zijn veel accessoires van je favoriete apparaten die je zelf kunt vervangen. Je hoeft geen klusjesman te zijn of je handige oom te bellen. Je kunt het zelf doen! Dat is wat we bij Fiyo denken en willen delen.

Calor: onder de vleugels van SEB

Calor en de SEB-groep zijn met elkaar verbonden. Het bedrijf van Léo Trouilhet is jarenlang gegroeid tot in 1972, toen SEB het overnam. Sindsdien heeft het bedrijf een kleine strategische verschuiving gemaakt in de productie van sommige apparaten.

Fiyo staat voor je klaar

Er zijn veel onderdelen in huishoudelijke apparaten die snel en eenvoudig kunnen worden vervangen zonder een reparateur in te schakelen. In plaats van je apparaat te vervangen of in de hoek van een kamer te laten staan, kun je het beste uit je apparaten halen. Door dit te doen, verbeter je je apparaten en bespaar je geld. Fiyo gelooft dat iedereen dit kan en wil je daarbij helpen. Met Fiyo, heb je het in je!

Bestel eenvoudig en veilig online

Fiyo is specialist in de online verkoop van onderdelen en accessoires om je apparaten te repareren, te onderhouden of de functionaliteit ervan uit te breiden, zowel binnenshuis als buitenshuis. Alle producten die je in onze winkel bestelt, worden met de grootste zorg voorbereid en naar de gewenste locatie verzonden. Als je bij ons bestelt, hoef je je geen zorgen te maken over de betaling, die is 100% veilig. Hulp nodig om het juiste product te vinden? Ons team staat klaar om je te helpen. Neem contact met ons op en we helpen je vinden wat je nodig hebt!