Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Carrier onderdelen

Kies jouw Carrier apparaat

Wilis Carrier, de uitvinder van de airconditioning

Op 17 juli 1902 ontwierp uitvinder Willis Haviland Carrier het eerste moderne airconditioning systeem en veranderde voorgoed de omgevingen waarin we werken, (be)leven en spelen. Net 26 jaar oud, besefte hij zich ineens, terwijl hij naar de mist keek vanaf een treinperron, dat lucht droog gemaakt kon worden juist het door water te leiden en mist te maken. Voortbordurend op dat inzicht besefte hij zich dat het mogelijk was om mechanisch lucht op luchtvochtigheid en temperatuur te beheersen.

Carrier wasmachine, koelkast of vaatwasser

Carrier is dan ook nog altijd een van de oudste en meest toonaangevende merken op het gebied van airco, maar het bedrijf produceert tegenwoordig beduidend meer elektronische apparatuur voor in en rond het huis. Als topproducent van klimaatbeheersende pompen - het hart van een airconditioning apparaat - is het geen vreemde sprong naar bijvoorbeeld het koelsysteem van een koelkast, of naar de afvoerpompen die je in een vaatwasser of wasmachine vindt. vandaar dat Carrier ook deze apparaten op de markt heeft gebracht, en ze staan bekend om hun krachtige prestaties.

Carrier reserve onderdelen

Elk elektronisch apparaat, hoe goed het ook in elkaar steekt en hoe slim de techniek van binnen ook werkt, zal vroeg of laat een defect krijgen. Niets blijft eeuwig werken, dat weet jij zelf ook. Maar als er iets afbreekt of stopt met functioneren in jouw Carrier wasmachine of vaatwasser hoef je niet direct naar de winkel te rennen voor een nieuwe. Als Willis Carrier handig genoeg was om de manier waarop wij leven voorgoed te veranderen, dan ben jij toch zeker wel handig genoeg om een onderdeeltje te vervangen? Klik dus snel op de apparaten die hierboven staan om het gewenste Carrier onderdeel te bestellen.

Carrier onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer