Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Centrifuge onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw centrifuge

Of kies een categorie

Centrifuge onderdelen

Een centrifuge krijgt door de jaren heen heel wat te verduren. Dit apparaat kun je eigenlijk niet in huis missen, dus als dan een keer sommige onderdelen van de centrifuge het begeven wil je deze zo snel mogelijk vervangen. Bij Fiyo vind je ze allemaal.

Uw betrouwbare centrifuge moet gekoesterd worden

Hoewel tegenwoordig een centrifuge een steeds zeldzamer huishoudelijk apparaat is en meer en meer mensen kiezen voor een wasdroger, zijn er nog altijd de nodige centrifuges in omloop. En terecht, want deze betrouwbare kledingzwierder is voor sommige van jouw kleding een stuk fijner dan zo'n verhitte wasdroger. Bovendien is een centrifuge vaak economischer in het gebruik. Daarnaast heeft niet iedereen de ruimte voor een wasdroger maar past de centrifuge wel nog prima tussen de huishoudelijke apparatuur. En zeker als je het gebruik van de centrifuge aanvult met drogen aan de waslijn of op een droogrek, bereik je een duurzamer resultaat dan in de wasdroger. Vanzelfsprekend wordt dan ook de centrifuge door veel huishoudens nog als het trouwe en nuttige apparaat dat het is, gekoesterd.

Centrifuge onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer