Compressor onderdelen en accessoires

Oei, mijn compressor!

Wie eenmaal een compressor heeft, wil niet meer zonder. Het veelzijdige apparaat is superhandig om allerlei banden mee op te blazen, om verschillende spuitmonden of zandstralers op aan te sluiten, en dan zijn er nog veel power tools die door de geperste lucht aangedreven (kunnen) worden. Op zichzelf is het natuurlijk slechts een luchtdrukapparaat, maar de toepassingen zijn legio. Dan is het enorm vervelend als er iets mis met de luchtdrukmeter of een van de aanslutingen is, of als de compressorslang een lek heeft. Dan kan jouw compressor nog zo handig en veelzijdig zijn, je kunt er ineens niets meer mee...

Compressor onderdelen en accessoires

Dan is de compleetste onderdelen webshop van Nederland, Fiyo, er voor jou. Met een eenvoudige klik of twee en een online betaling gaan wij regelen dat jij het gewenste onderdeel van jouw compressor zo snel mogelijk ontvangt. Of zoek je juist een accessoire waarmee jij meer uit jouw compressor kunt halen, zoals bijvoorbeeld zandstralen of gericht luchtspuiten? Ook die kun je bij ons eenvoudig online bestellen!

Welke compressor heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op jouw specifieke compressor, moet je eerst even op het merk van jouw apparaat klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw compressor.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer