Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Constructa onderdelen

Ruim een halve eeuw Constructa apparaten

Het Duitse electronicabedrijf Constructa is geen nieuw merk dat onervaren de markt opstapt. Dit bedrijf werd in 1951 al opgericht, door ondernemer Heinrich Reining, onder de naam Peter Pfenningberg GmbH. Op de Constructa beurs later dat jaar intoduceerde dit kersverse merk haar eerste volautomatische wasmachine. De allereerste van Duitsland - een volwaardige primeur in die tijd, kortom. Natuurlijk was het nog geen wasmachine volgens moderne standaarden, het moest bijvoorbeeld stevig met schroeven in de vloer verankerd worden en deed veel langer over een wasbeurt, maar het was een enorme sprong vooruit voor menig Duits huishouden. Dit apparaat is zo'n inslaand succes gebleken dat deze in productie genomen werden onder de naam van de beurs waar de wasmachine gepresenteerd werd. Een leuk trivia-feitje voor als je bij mensen thuis een van de prachtige Constructa-apparaten ziet staan. Jij weet nu waar de naam vandaan komt!

Constructa is onderdeel van BSH

Hoewel tegenwoordig de groep BSH (Bosch/Siemens) heel veel merken in handen heeft, gaat de band met het merk Constructa heel ver terug. Al in 1961, dus amper 10 jaar na de introductie van de eerste Constructa wasmachine, nam Siemens het merk over. Hierdoor staat Constructa in feite al bijna een halve eeuw voor Siemens kwaliteit, maar tegen een Constructa prijs. Van binnen is het een Siemens, van buiten een Constructa! Zo kan Constructa topkwaliteit huishoudelijke apparaten bieden voor een schappelijke prijs.

Constructa apparaat stuk?

Mede door de goede prijs-kwaliteit verhouding van Constructa apparaten, zijn deze zo populair gebleken. Maar al is een Constructa nog zo'n betrouwbaar en robuust apparaat, er kan aan elk apparaat wel eens iets kapot gaan, afbreken, beschadigen of erger. Apparaten zijn uiteindelijk maar machines, en zelfs een Constructa is geen uitzondering. Dan is het erg vervelend dat jouw Constructa koelkast, vaatwasser, wasmachine of diepvries ineens niet meer werkt. Gelukkig zijn veel problemen met Constructa huishoudelijke apparaten prima door jou zelf te verhelpen zonder al te veel technische kennis. Zoals de slogan van het bedrijf zelf al aangeeft: een Constructa machine is gewoon goed gemaakt. Vaak hoef je enkel een onderdeel te vervangen. En voor deze onderdelen ga je uiteraard naar Fiyo.nl!

Constructa onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!