Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Consul onderdelen

Kies jouw Consul apparaat

Consul, gemak met makkelijke bediening

Het unieke merk Consul specialiseert zich bij met name keukenapparaten op bedieningsgemak. Deze apparaten zijn er dus om jouw leven twee keer zo makkelijk te maken: ze helpen je bij allerlei kooktaken, maar ze zijn ook specifiek ontworpen om makkelijk in gebruik te zijn. Daardoor hebben ze bijvoorbeeld veel voorgeprogrammeerde oplossingen voor kooktijden en verschillende maaltijden, maar bijvoorbeeld ook een veel inzichtelijkere koelkastindeling en specialistische koelgebieden om alles nog effectiever vers te houden. Daardoor kun je bijvoorbeeld je groenten tot wel tweemaal zo lang vers houden. Al meer dan zestig jaar komt dit merk met slimme creatieve oplossingen om jouw leven gemakkelijker te maken, en dat alles vaak tegen een erg budgetvriendelijke prijs. Ook dat is wel zo gemakkelijk!

Exotische namen, maar bekender dan je denkt

Door de Brazilliaanse afkomst van het merk Consul hebben de apparaten vaak exotische namen. Of het Aquarela, Erva Doce of Valvula heet, van binnen zijn deze apparaten bekender dan je denkt. Want in het hart zijn deze apparaten in feite Whirlpool apparaten. Net als verschillende andere bekende merken zoals KitchenAid, Hotpoint of Bauknecht valt ook het merk Consul tegenwoordig onder deze elekctronicagigant. Consul apparaten zijn dan van buiten eigenzinnig en gebruiksvriendelijk zoals alleen Consul ze kan ontwerpen, maar in het hart zijn dit robuuste Whirlpool machines. Dat heeft grote voordelen, want als er eens iets aan kapot gaat, is het vaak eenvoudig te verhelpen, en de onderdelen zijn makkelijk te vinden.

Verschil modelnaam en typenummer

Ook is het belangrijk om te weten dat die exotische namen niet hetgene zijn waar je op moet letten als je op zoek bent naar onderdelen, accessoires of onderhoudsproducten voor jouw Consul apparaat. Elk apparaat, van welk merk dan ook, heeft namelijk een typenummer, en de onderdelen zijn specifiek voor de typenummers te vinden. Als je dus iets zoekt voor jouw Consul apparaat, moet je niet kijken naar die elegante modelnaam maar moet je even op zoek naar het typenummer. Alleen daarmee kunnen we jou én jouw apparaat helpen!

Welk Consul apparaat heb ik?

Er zitten natuurlijk grote verschillen tussen de vele merken en modellen Consul apparaten, en niet elk onderdeel dat in de ene past, zal bij een andere horen. Om het juiste onderdeel voor jouw apparaat te kunnen vinden, heb je eerst het typenummer nodig. Dit nummer is meestal te vinden op de sticker van het apparaat en bestaat uit een combinatie van enkele cijfers en letters. Nadat je het juiste apparaat en type hebt geselecteerd krijg je alle onderdelen en accessoires te zien die geschikt zijn voor jouw apparaat. Je kunt ook direct op onderdeel zoeken, door in de linkerkolom op categorie te selecteren of in het zoekveld boven elke pagina in te vullen wat je wil vinden. Bij ieder onderdeel wordt aangegeven voor welke types het geschikt is. Vaak zijn dit meerdere types.

Consul onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw apparaten in en rond het huis. We streven er steeds naar om het compleetste aanbod tegen de laagste prijs bieden. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer