Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Decoratiegereedschap onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw decoratiegereedschap

Alle decoratiegereedschap merken (van a t/m z)

Knutselen is leuker met goed gereedschap!

Het kan er nog zo leuk uit zien op de DIY-video op Youtube, maar in praktijk is er bijna geen enkel knutsel- of Do-It-Yourself-klusje leuk als je niet het goede gereedschap ter beschikking hebt. Want die mooie steentjes 'eventjes' lijmen met gewoon een tube lijm, dat wordt een eindeloos durend prutswerk, je krijgt plakkerige vingers en overal zit gedroogde lijm. Of wachten tot de verf droogt zonder heteluchtpistool, dat duurt ook eindeloos. De video's zeggen het er doorgaans niet bij, maar je kunt toch echt maar beter een lijmpistool, verfpistool of luchtdroger bij de hand hebben. En jij hebt dat uiteraard, dus knutselen is voor jou enorm leuk.

Lijmpistool, heteluchtpistool of verfpistool onderdelen en accessoires

Maar toen was plots de voorraad lijmstaven op, of was de acculader kapot. Of waar lag dat ene mondstuk ook alweer dat jij juist voor dit knutselkarweitje nodig had? Goed decoratiegereedschap heeft ook zorg nodig, en geen enkel apparaat heeft het eeuwige leven. Maar je kunt het leven van jouw apparaat wel een stukje verlengen, met het juiste onderdeel erbij. Dan is de compleetste onderdelen webshop van Nederland, Fiyo, er voor jou. Met een eenvoudige klik of twee en een online betaling gaan wij regelen dat jij het gewenste onderdeel voor jouw decoratiegereedschap zo snel mogelijk ontvangt. Of zoek je juist een accessoire waarmee je meer uit jouw lijmpistool kunt halen, of heel andere verfeffecten met jouw verfspuit kunt verkrijgen? Ook die kun je bij ons eenvoudig online bestellen!

Welk decoratiegereedschap heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op jouw specifieke decoratiegereedschap, moet je eerst even op het merk van jouw apparaat klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw knutselhulpje.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer