Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Decoupeerzaag onderdelen en accessoires

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

De decoupeerzaag, de figuurzaag met power!

Als er even snel een vorm uit niet al te dik plaatmateriaal gezaagd moet worden, hoeft men jou geen figuurzaag aan te reiken: jij pakt wel even jouw decoupeerzaag erbij. Over dat apparaat hoeven wij jou niets meer te vertellen, jij weet wel beter dan dat je er kracht op zet. En ook dat je beter aan de onderkant van de plaat kunt zagen wegens de kartels, weet jij allang. Jaja we begrijpen het, stop maar met het rollen van je ogen: jij kunt met jouw decoupeerzaag lezen en schrijven als het moet. En zo hoort het ook: goed gereedschap moet men kennen en koesteren!

Oei, en toen was de decoupeerzaag kapot...

Ja, en toen kwam die dag dat er iets aan de decoupeerzaag kapot was.... balen! En je weet zo snel niet of je dat onderdeel wel kunt vervangen of waar je het kunt kopen of bestellen. Gelukkig is er dan Fiyo, de compleetste onderdelen webshop, ook voor powertools en elektrisch gereedschap. Wij hebben vast een nieuw onderdeel voor jou waarmee jij dat kapotte onderdeel snel en handig kunt vervangen. Of ben je gewoon door jouw zaagjes heen, of heeft er iemand iets kwijtgemaakt? MIsschien zoek je wel een reserve accu zodat je ook langere klussen met jouw decoupeerzaag kan uitvoeren? Of andere accessoires waarmee de inzetbaarheid van jouw zaag uitgebreid wordt, bijvoorbeeld een handige geleidingsrail om de zaag mee aan een tafel te bevestigen? We hebben het allemaal in huis en sturen het direct naar jou op!

Welke decoupeerzaag heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op jouw specifieke decoupeerzaag, moet je eerst even op het merk van jouw apparaat klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw handzame zaagapparaat.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!