Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

DEDIETRICH onderdelen

Kies jouw DEDIETRICH apparaat

Dedietrich: jouw bron van emoties

Dedietrich staat voor de charme en elegantie van Franse vakmanschap, met een vleugje adel. Het merk ontstond in de feodale tijd en werd al snel een referentie voor stijlvolle interieurinrichting. Met meer dan 250 jaar ervaring kan het bedrijf bogen op een behoorlijke levensduur en veel ervaring. Ze hebben ook wat innovaties op hun naam staan, zoals de eertse inductiekookplaat. Hun stijlvol ontworpen producten maken je dagelijks leven makkelijker. Hier vind je onderdelen van je favoriete Dedietrich producten:

  • Vriezer
  • Oven
  • Fornuis
  • Afzuigkap
  • Vaatwasser
  • Wasdroger
  • Koelkast
  • Wasmachine

Het Franse merk siert al decennia lang keukens en we willen je helpen om er het beste uit te halen. Sinds de start in een vallei bij Straatsburg, heeft het bedrijf een lange weg afgelegd.

Dedietrich: alle onderdelen en accessoires

Fiyo is je partner voor het onderhoud van je huishoudelijke apparaten. Onze teams werken elke dag hard om veel gezinnen te helpen geld te besparen. Kies het apparaat dat je zoekt en blader door de verschillende categorieën onderdelen. Het Franse bedrijf staat bekend om zijn inductiekookplaten, maar maakt ook andere keukenapparaten. Zoals inbouwapparaten voor extra gemak bij het opbergen. Onder de top producten vind je de inbouw multifunctionele oven met pyrolytische en dubbele katalytische functie. Super handig, want deze functies zorgen ervoor dat je oven zichzelf schoonmaakt. Dat scheelt een hoop gedoe met schoonmaken, wat het een stuk simpeler maakt. Deze functies laten de oven ook heel heet worden (400, 500°C), wat helpt bij het verwijderen van resten. Tijdens het proces wordt de deur automatisch vergrendeld. Het is volkomen veilig om te gebruiken, zelfs met kinderen in de buurt. Een echte tijdbesparing bij het schoonmaken van je oven!

Fiyo staat voor je klaar

Wil je weten welk onderdeel je nodig hebt? Zoek dan het type of modelnummer van je apparaat. Dit nummer bestaat uit letters, cijfers of een combinatie van beide, en vind je op de plaat van de fabrikant, een sticker of in je handleiding. Je kan ook zoeken via de zoekbalk door je modelnummer in te voeren. Dit is meestal een combinatie van cijfers en letters die je vindt aan de achterkant of onderkant van je apparaat op een sticker of plaatje, of in je handleiding. Er zijn veel onderdelen in huishoudelijke apparaten die je snel en makkelijk kunt vervangen zonder een monteur te hoeven bellen. In plaats van je apparaat te vervangen of weg te zetten in een hoek, kun je het beste uit je apparaten halen. Door dit te doen, verbeter je je apparaten en bespaar je geld. Fiyo gelooft dat iedereen dit kan en moet doen. Met Fiyo lukt het je zeker! Als je vragen hebt, kun je ons hier contacteren of via Facebook!

Bestel eenvoudig en veilig online

Fiyo is specialist in online verkoop van onderdelen en accessoires om je apparaten te repareren, onderhouden of uit te breiden, zowel binnen als buiten je huis of werkplek. Alle producten die je in onze winkel bestelt, worden met grote zorg voorbereid en naar jou verzonden. Als je bij ons bestelt, hoef je je geen zorgen te maken over de betaling die 100% veilig is. Hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Ons team staat klaar om je te helpen. Contacteer ons en we helpen je het nodige te vinden!