Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Delonghi onderdelen

Delonghi koffie machine onderdelen en accessoires

De'Longhi: smaakvol design

De'Longhi is een groot Italiaans productiebedrijf van kleine electronica, met een sterke focus op design en smaak. De karakteristieke koffiezetters hebben een onmiskenbare uitstraling die de echte kenner er zo uit pikt. Een De'Longhi in huis is simpelweg onderdeel van jouw interieur inrichting. Als er dan iets ontbreekt of kapot aan is, kan dat uiteraard enorm vervelend zijn. Niet getreurd! We bieden een uitgebreid assortiment aan reserve-onderdelen en accessoires voor jouw De'Longhi apparaten.

Welk De'Longhi apparaat heb ik?

Om erachter te komen welk De'Longhi apparaat jij bezit, kijk je op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal aan de zij-, onder- of achterkant van het apparaat. Of aan de binnenkant van de deur (als er een deur op zit). Op deze typesticker of het typeplaatje vind je een E-nummer dat bestaat uit meerdere cijfers en letters. Schrijf dit nummer op en zoek het op in de linker kolom van deze pagina. Als je erop klikt blijven alleen de De'Longhi onderdelen over die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Onderdelen van De'Longhi nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!