Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

DeWALT onderdelen

DeWalt: sinds 1923

Het kwaliteitsmerk DeWalt heeft er reeds een roemruchte geschiedenis op zitten. In 1923 al vroeg Raymond De Walt uit Bridgeton (New Jersey) patent aan op een van de eerste modellen afkortzaag. Door toekenning van dit patent in 1925 groeide het bedrijf hard en in 1947 ging het verder onder de naam DeWalt Inc. De kwaliteit van de geproduceerde toestellen viel ook andere topproducenten op en het werd in de jaren '60 opgekocht door dat andere bekende kwaliteitsmerk Black & Decker (tegenwoordig heet dit Black + Decker). Ze perfectioneerden de afkortzaag tot het standaardmodel dat nu nog altijd in omloop is. In de jaren '90 werden juist de zwaardere powertools van Black & Decker geproduceerd onder het merk DeWalt. Black & Decker stond immers zeer bekend om hun 'thuismodellen' powertools maar minder om hun industriële apparaten, waar DeWalt juist bekender om stond. Heden ten dage maakt dit merk meer dan 200 verschillende soorten handmatige powertools en ruim 800 accessoires. Het staat nog altijd bekend als robuust en krachtig kwaliteitsmerk op dit gebied, en is ook in Nederland heel populair. Ook voor tuinonderhoud produceert DeWalt inmiddels heggenscharen, grastrimmers en kettingzagen met eenzelfde krachtig design en zeer goede prestaties.

DeWalt onderdelen of juist accessoires?

Daarom wordt DeWalt nog altijd graag gebruikt voor regelmatige zwaardere klussen. We merken bij Fiyo dat voor deze apparaten veel verzoeken voor de verwisselbare accessoires binnenkomen (zoals voor zagen, boren, schuurbanden etc) maar wat ons echt verraste is dat dit vaak als geschenk gegeven wordt. Met name rond Vaderdag en voor verjaardagen worden er DeWalt accessoires geschonken, wat door de bezitters van deze krachtige machines zeer gewaardeerd wordt. Daarom hebben we ons assortiment zeer uitgebreid om ook accessoires aan te bieden waarmee de handige klusser nog meer uit zijn apparaat kan halen. En ook voor de veiligheid, het onderhoud en het veilig opbergen van deze power tools bieden we inmiddels veel producten aan. Wie een DeWalt heeft, houdt van dit apparaat en wil er zo lang mogelijk zo véél mogelijk mee kunnen blijven doen!

Welk DeWalt apparaat heb ik?

Zoek je een nieuw onderdeel voor jouw DeWalt apparaat, dan is het handig om in de linkerkolom of hierboven jouw soort apparaat te selecteren. Daarna kun je onderselecteren op typenummer. Het type vind je meestal op een sticker of klein plakkaatje op je power tool en bestaat uit een aantal cijfers en letters of woorden. Na het selecteren van het typenummer krijg je alle onderdelen te zien die geschikt zijn voor jouw exacte apparaat. Vervolgens kun je een onderdelen categorie kiezen, waardoor je snel bij het juiste onderdeel uitkomt.

De Walt power tools onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw apparaten in en rond het huis. We streven er steeds naar om het compleetste aanbod tegen de laagste prijs bieden. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!