Diepvries onderdelen en accessoires

Alle diepvries merken (van a t/m z)

De vriezer, houdt jouw eten langer goed

In ons moderne leven is het gewoon niet altijd haalbaar om elke dag vers voedsel te halen. We jakkeren en jagen onszelf over de kling en als we thuiskomen moet er ook nog vanalles gebeuren, en voor je het weet: winkels dicht. Of misschien past het gewoon beter in ons schema om eens in de week, of om de paar dagen onze boodschappen te doen. Hoe het ook zij: fijn dat er vriesvakken en/of een diepvries is. Daar bewaar jij veilig en relatief gezond jouw eten in, om te bereiden of te nuttigen wanneer het jou uitkomt.

Alles voor jouw diepvries

Ook een vriezer vereist onderhoud, en zelfs bij goed onderhoud kan er natuurlijk altijd wel iets kapot gaan. Dan hoef je zeker niet een indigestie te krijgen door heel de inhoud leeg te eten, en het ding aan de kant van de weg te storten. Vaak is het simpel te verhelpen door een onderdeeltje te vervangen, bijvoorbeeld. Ook ter bestrijding van geurtjes of hulp bij periodiek ontdooien biedt Fiyo jou graag de helpende hand die jij van ons gewend bent. En als je toch bezig bent: bestel er meteen even een koelelement of ijsblokjes-bakje bij, want het wordt vanzelf weer een hete zomer, let maar op...

Welke vriezer heb ik?

Je hebt het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor jouw diepvries te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar je de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Als je het typenummer gevonden hebt kun je dit links op deze pagina opzoeken zodat jij alleen de vriezeronderdelen vindt die bij jouw apparaat passen.

Diepvries onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer