Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Dirt Devil onderdelen

Kies jouw Dirt Devil apparaat

Dirt Devil stofzuiger onderdelen en accessoires

Dirt Devil: krachtig, innovatief, grondig

Nieuw in ons assortiment: stofzuiger en stoomreiniger onderdelen van het merk Dirt Devil. Dit merk is vooral bekend om haar krachtige prestaties en innovatief design. Schoonmaakapparaten van Dirt Devil volgen nauwlettend de laatste vernieuwingen in het veld, maar zijn in de regel net iets zachter geprijsd dan de andere topmerken. Dit, en het dwarse karakter van hun reclamecampagnes, heeft ervoor gezorgd dat dit Amerikaanse topmerk onverminderd populair is gebleven.

Dirt Devil: ruim een eeuw stofzuiger geschiedenis

Wist je dat... dit bedrijf in feite sinds 1905 actief is? Natuurlijk heette Dirt Devil toen nog niet zo. In Cleveland (Ohio) ontwikkelde Phillip A. Geier een van de eerste stofzuigerbedrijven, vanuit zijn garage notabene. De P.A. Geier Company produceerde handgemaakte metalen stofzuigers maar groeide gaandeweg groot genoeg om zich te verdelen in twee takken: een tak die zich bleef specialiseren in stofzuigers, en één pijler die zich richtte op blenders, föhns, wasmachines en andere huishoudelijke apparatuur.

Van Royal naar Dirt Devil

Wat volgde was een roerige geschiedenis. In de Tweede Wereldoorlog schakelde het bedrijf over op het maken van produkten voor militaire doeleinden, zoals veel andere bedrijven. In 1953 werd het bedrijf opgekocht en kreeg het een nieuwe naam: Royal Appliance Manufacturing. Maar de nieuwe eigenaren hadden enkel dollartekens in hun ogen en vonden het vooral interessant om Royal op te knippen en te verkopen. Hierop namen een aantal voormalige medewerkers het bedrijf in eigen handen en tot begin jaren '80 bleef dit bedrijf floreren. Ze begonnen ook te leveren aan grote Amerikaanse supermarkt ketens zoals Wal-Mart en Kmart, en in 1984 introduceerde het bedrijf de eerste Dirt Devil® Hand Vac. Dit apparaat werd een hit, en het merk werd alle ruimte gegeven om de huishoudelijke markt te veroveren.

Dirt Devil luistert

Wat bij het ontwikkelen van Dirt Devil apparaten altijd voorop is blijven staan bij Royal, is het luisteren naar de wensen van de consument. Doorlopend spelen nieuwe Dirt Devil stofzuiger en stoomreiniger modellen in op de veranderende eisen aan huishoudelijke apparaten en verschuivingen in de markt. Zo blijft het merk Dirt Devil altijd scherp ondernemen en is de eigenaar van een Dirt Devil stofzuiger altijd verzekerd van een topkwaliteit stofzuiger.

Alle Dirt Devil onderdelen

Maar zelfs bij de beste huishoudelijke merken kunnen er dingen beschadigen of kapot gaan. Dan is er geen enkele reden om naar de winkel te rennen voor een nieuwe Dirt Devil, tenzij je per se het nieuwste van het nieuwste wilt blijven bezitten. Voor de meeste Dirt Devil stofzuigers volstaat het echter om gewoon een kapot onderdeel te vervangen. Hij kan er dan doorgaans weer jaren tegenaan! We bieden hier het breedste assortiment aan onderdelen dat je voor deze stofzuigers en stoomreinigers zult vinden. Klik daarom hierboven direct op het model stofzuiger dat je bezit en bestel het benodigde Dirt Devil onderdeel of accessoire.

Onderdelen van Dirt Devil nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer